Mloda Krew Opublikowano 11 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 Witajcie! Więc, mam na imię Przemek , ukoÅ„czyłem 17 rok życia dokładnie 24 września 1998 roku. Chodzę do Szkoły Zawodowej w Tomaszowie Lub. na kierunek "Operator obrabiarek sterowanych numerycznie CNC" - tak wiem bardzo dzika nazwa , lecz kierunek bardzo spoko ;d Na co dzieÅ„ uprawiam sport taki jak piłka nożna, bieganie , a także siatkówka. Muzyka jakiej słucham to rap , disco polo i trochę co niektórzy lubią mużyÅ„ski rap. Od kilku dni bacznie obserwowałem Wasz serwer i zastanawiałem się czy aby na pewno opłaca się tu grać. Okazało się , że tak - i to bardzo! Sieć jest bardzo aktywna, jeżeli trzeba będzie wspomogę serwer reklamami , gdyż widziałem , że macie kod reklamowy. Sieć na pewno nie jest zrobiona "na chwilę" i stoi już długo.. No cóż , powracając do opisywania siebie.. Bardzo lubię słuchać rapu. Moimi ulubionymi wykonawcami są: GanjaMafia , Long i Junior m.in., oraz Veegas,Power Play. No cóż.. Myślę, że tyle informacji o mnie Wam wystarczy , jeżeli coś będziecie jeszcze chcieli wiedzieć - walcie śmiało! Do zobaczenia w grze , oraz do usłyszenia na TS! Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paaula Opublikowano 11 Maja 2016 Premium Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 o GanjaMafia hihi :D siemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 11 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 Siema :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
st4ge Opublikowano 11 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 Siemka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Profesor. #team_Barti. Opublikowano 11 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 Siemka :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brzydki zły i szczery Opublikowano 11 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fifa to nie pilka Opublikowano 11 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 Siema :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smk. Opublikowano 11 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 elo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kozio Opublikowano 11 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 Å»eś się rozpisał , witaj witaj :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi