SS y x203.rar - MISTRZ Opublikowano 11 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 Coś o Sobie: Głowny [email protected] - Nazywam się Grzegorz, mam już 25 lat. Od jakiegoą czasu mam swoją pocieche, jest to mój ukochany synek. Typ Serwera: 4FUN KNIFE/RULETKA Ilość Slotów: 18 Link GameTracker: http://www.gametracker.com/server_info/31.186.83.100:27096/ Dlaczego Chcesz Do Nas Dolaczyć: Sieć jest nowa, znamy [email protected] z innej sieci. Nasz serwer szuka porządnej sieci. Nie mam czasu na czekanie na siec, szybka decyzja, bo teraźniejsza siec spada na "psy" Rozkręcony [TAK/NIE]: TAK Wiek właściciela serwera: 25 Udostępniasz usługi na serwerze do konkursów [Tak/Nie]: tak Przekazujesz serwer na konto sieci [Tak/Nie]: Niestety narazie nie Kontakt: GG, PW, STEAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 11 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 Przekazujesz Serwer na konto sieci ? Jeśli przepisujesz to na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
st4ge Opublikowano 11 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 W 10% można to wziąć za reklamę, bo z tamtej sieci jeszcze nie odszedłeś. Polecam uzupełnić podanie (3 ostatnie pkt). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fifa to nie pilka Opublikowano 11 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 No nie najgorzej rozkręcony. Ale dodaj czy przepisujesz serwer na konto sieci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Profesor. #team_Barti. Opublikowano 11 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 Serwer zapowiada się ciekawie, chociaż nie gram w cs 1.6 to widać, że ktoś tam gra :P Jedyny minus to nieprzypisanie to sieci. Jaką mamy pewność, że nie zwiejesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Inspektor Gadżet Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi