blant. Opublikowano 13 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 Witam. Przyszła pora żeby się pożegnać.Niestety sprawy prywatne potoczyły się tak,że jestem zmuszony wyjechać z dnia na dzieÅ„.Nie wiem ile czasu mi zajmie ogarnięcia dobrego internetu ale chyba nie tak szybko.Cóż mam nadzieje,że szybko wrócę do Polski.W sumie ciężko mi się żegnać bo czas,który tu spędziłem był tak zajebisty,że nie mam słów żeby to określić.Mam nadzieje,że dobrze wykonywałem swoje zadania,choć czasem sprawiałem problemy.Ekipa jaka się tu wytworzyła była po prostu NAJLEPSZA. Chciałbym podziękować Wszystkim ludziom z którymi miałem przyjemność grać,rozmawiać. Muerte,Zduniu,Cziken,Jaszczur,Egzo,No1,Natty,Dyktator,Iwonka, tych których pominąłem.Sorry. Jednak została jedna osoba,która zasługuję na osobne podziękowania.Jest to Kojak,stary jesteś zajebistą osobą nie zmieniaj się. Tobie jedynemu mogłem tu zaufać.Zajebiście się z Tobą rozmawiało..bądź sobą mordeczko ;) Wiem,że były osoby,które mnie nie trawiły.Trudno tak w życiu jest. ;) Ps.Sorry Cziken,że jeszcze przelew nie poszedł ale nie mam głowy teraz do tego,praca,rodzina-sam rozumiesz. Jeszcze raz chciałem WSZYSTKIM podziękować! eh.. :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
st4ge Opublikowano 13 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 No nq ziomek :) Powodzenia za granicą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzRaMa. Opublikowano 13 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 Szkoda! Ogarnij szybko co trzeba i wracaj do nas :) Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natty Opublikowano 13 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 O kurczę... :( Są rzeczy ważne i ważniejsze, dlatego życzę Ci powodzenia i wszystkiego co najlepsze. No i mam nadzieję, że jeszcze do nas kiedyś wrócisz, bo takich fajnych osób jak Ty jest coraz mniej :) Trzymaj się, będziemy tęsknić! :kiss: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stalker Opublikowano 13 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 Będziemy tęsknić za takim łaka maka fą , jak Ty i za Twoimi baniami też. Odwiedzaj nas w tych krótkich chwilach, kiedy będziesz miał chwilkę czasu wolnego :)Powodzenia to za mało. Szczęścia w ułożeniu sobie życia, życzymy Ci bardzo, bardzo serdecznie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
someone Opublikowano 13 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 Powodzenia. Miejsce w administracji FFA będzie na Ciebie czekać. ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Profesor. #team_Barti. Opublikowano 13 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 3maj się szybko wracaj ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z!EL0NY Opublikowano 13 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 Nie znaliśmy się, ale trzeba się pożegnać. 3Maj się, powodzenia w dalszej drodze życia. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 13 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 3maj się i Powodzonka życzę ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytyw Opublikowano 13 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 Wszystkiego dobrego ziomek . Wracaj jak najszybciej :) z fartem !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lazzar Opublikowano 13 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 No kumplu Powodzenia Tobie życzę sam Jestem w podobnej sytuacji więc wiem o co chodzi;-) Wracaj do Nas szybko i poćwicz awp bo dalej lamisz:D haha ps. "jak będziesz mieć dostęp do internetu możesz się odezwać" Pozdrawiam :D ^_^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denny Opublikowano 13 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 3maj się, czekamy! ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muerte Opublikowano 13 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 Miejsce serwerowego mistrza AWP będzie czekało ! 3maj sie i powodzenia tam ! Strzała ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak. Opublikowano 13 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 Mistrzu awp jak bym był babą to bym się rozbeczał !!! bez Ciebie ten ts3 będzie o przynajmniej o 70% smutniejszy i bez Twojego typowego jakże zajebistego klimatu. Na szczęście w pełni sobie zdaję sprawę z sytuacji i wiem, że to pożegnanie jest tylko tymczasowe. Wierzę że szybko ogarniesz choćby samego TS3 i wpadniesz podrzucić jakiś dobry link z mega rapsami a za oceanem będziesz uskuteczniał zajebiste koncerty zostaniesz tam jak najdłużej i ułożysz sobie kompletne zajebiste życie w którym znajdziesz czas dla nas i jak wspomniałeś najlepszej ekipy GH z czym się w pełni zgadzam. Czekam z niecierpliwością ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoltyS Opublikowano 13 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 (edytowane) Z fartem mordo. :( Edytowane 13 Czerwca 2016 przez SoltyS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaszczur Opublikowano 13 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 Szkoda, bo byłeś z nami długo. Czekamy na powrót, powodzonka za granicą! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigTits (+)(+) Opublikowano 13 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 3maj sie ziom i wracaj do nas szybko xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VRSDaro Opublikowano 13 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 Powodzenia i pomyślności Blancior! Niech AWP będzie z Tobą!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreqan Opublikowano 13 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 Przykro z tego powodu, ale mam nadzieję, że szybko ułożysz sobie nowe życie i znajdziesz jeszcze czas na takich lakow jak Ja i reszta ekipy GH. Powodzenia;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baliaaaa Opublikowano 13 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 Trzymaj sie mordo i wracaj szybciutko a w sumie to nie śpiesz się , wkoÅ„cu jednego kampera z awp mniej XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
**NaTaLia :) Opublikowano 14 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Powodzenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pacia ♡ Opublikowano 14 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Mam nadzieje i pewnie nie tylko ja, że wrócisz do nas :) Trzymaj się dam blanciku :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ulek. ♡ Opublikowano 14 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Trzymaj się , powodzenia i wracaj szybko ;))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanK Opublikowano 14 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Narka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paaula Opublikowano 14 Czerwca 2016 Premium Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Szkoda.. miejmy nadzieję, że szybko wrócisz :) Trzymaj się i powodzenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi