Gucio Opublikowano 5 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 Nick oskarżyciela : Gucio Nick oskarżonego : Chicken Powód skargi : Ban bez powodu Wyjaśnienia : Dostałem bana na 5dni, ponieważ siedziałem na kanale "pomoc ts3". Nikt nie wszedł na kanał, nie zapytał mnie się, dlaczego na nim jestem. A dlaczego tam byłem ? chciałem, zgłosić zażalenie na użytkownika, który wchodził na kanał i wychodził (tak ze 20razy) i przeszkadzał mi w grze. Owy użytkowników zrobił to już 2 raz w tym dniu. Dowody: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio Opublikowano 5 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 Nicku przepisac ? Nie szukalem ani shiny, ani fixena, nawet nie probowales sprawdzic. Chcesz dowodow ze mowię prawde ? Moge pokazac, nie mam nic do ukrycia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaszczur Opublikowano 5 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 1 minutę temu, Gucio napisał: Nicku przepisac ? Nie szukalem ani shiny, ani fixena, nawet nie probowales sprawdzic. Chcesz dowodow ze mowię prawde ? Moge pokazac, nie mam nic do ukrycia. Na który kanał wchodził i jaki miał nick? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Profesor. #team_Barti. Opublikowano 5 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 Użytkownik, który skakał po kanałach został zbanowany. Co do Ciebie Gucio, wchodzisz na "Pomoc TS3" tylko po to, żeby nas wkurzyć? Czy jaki ciul? Wykorzystujesz go ciągle do pierdół. Bana mogę Ci zmniejszyć do 24h czas będzie liczony od teraz. Przestroga dla innych typu Shiny lub gamgam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi