TheEndriu Opublikowano 5 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 Witam, mam na imię Andrzej. Uczęszczam do szkoły zawodowej jako kucharz. Początkowo miałem iść do szkoły licealnej na informatyka.Lubię uczyć się nowych rzeczy, w przyszłości chciałbym potrafić tworzyć własne programy itp. Aktualnie można mnie spotkać na arence 1vs1 gdzie dosyć często gram. Lubię anime, interesuje mnie informatyka czy też praca na samym komputerze. Przychodzę tu z nadzieją że zdobędę nowe doświadczenie i zostanę tu na dłużej Na wcześniejszych sieciach miałem okazje być moderatorem forum czy też wielokrotnie adminem serwera. Mam nadzieję na owocną współpracę ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THC Opublikowano 5 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 Cześć ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanTe. Opublikowano 5 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 Siema [Grubasku] z modulatorem glosu. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cimcirimci Opublikowano 5 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 siemnako Andrzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafałeeek <3 ! ;* Opublikowano 5 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 Siemka xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaszczur Opublikowano 5 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK Gaming VACO Opublikowano 5 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Profesor. #team_Barti. Opublikowano 5 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 Witam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cooKie. Opublikowano 5 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 yoo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Veckner Opublikowano 6 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fixen ♡ Opublikowano 6 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 Witamy na sieci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Venix. Opublikowano 6 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 Witam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TerroR Opublikowano 6 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 Siemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shueels Opublikowano 6 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi