Serfero Opublikowano 7 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2017 Eloszku mordki z dniem dzisiejszym rezygnuje z wszystkich rang. Nie będę tutaj nikogo obrazał bo to nie ma sensu ale napisze tyle... Wyzsza administracja oblała mnie i kilka/kilkanaście innych osób ciepłym moczem Nie chce siedzieć na czymś co moim zdaniem nie ma przyszłości bo właściciele nic w tym kierunku nie robią. Pozdrawiam! Dziękuje MOJEJ ADMINISTRACJI, ASI, FC DANIELOWI, ZDOLNEJ! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdolna. Opublikowano 7 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2017 Ciebie też kocham. I nie mam reputacji mój opiekunie. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Serfero Opublikowano 7 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2017 Przed chwilą, Zdolna. napisał: Ciebie też kocham. I nie mam reputacji mój opiekunie. <3 <3 <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK Gaming VACO Opublikowano 7 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2017 A ja leje na ciebie Sikiem prostym "Wpierdalaj" 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Serfero Opublikowano 7 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2017 Przed chwilą, Steel Banging napisał: A ja leje na ciebie Sikiem prostym "Wpierdalaj" JA CIE OBSRAŁEM KAŁEM, NAPLUŁEM CI NA PYSK I ROWNIEZ MOWIE WYPIERDALAJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK Gaming VACO Opublikowano 7 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2017 Przed chwilą, Serfero napisał: JA CIE OBSRAŁEM KAŁEM, NAPLUŁEM CI NA PYSK I ROWNIEZ MOWIE WYPIERDALAJ Tylko dobrze dupę wytrzyj, bo jeszcze drache będziesz miał 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Serfero Opublikowano 7 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2017 1 minutę temu, Steel Banging napisał: Tylko dobrze dupę wytrzyj, bo jeszcze drache będziesz miał lajcik pedziu co mi buziaki wysyła wytre ja o twoja morde Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Venix. Opublikowano 7 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2017 Trzymaj się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iku. Opublikowano 7 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2017 Żegnam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HAJSENBERG Opublikowano 7 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2017 NARTY. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seyyd Opublikowano 7 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2017 Żegnaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Profesor. #team_Barti. Opublikowano 7 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2017 Tobie również dziękuję za współpracę przy Ts3. Bajlando. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaszczur Opublikowano 7 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2017 27 minut temu, Serfero napisał: Nie będę tutaj nikogo obrazał bo to nie ma sensu ale napisze tyle... Wyzsza administracja oblała mnie i kilka/kilkanaście innych osób ciepłym moczem Nie chce siedzieć na czymś co moim zdaniem nie ma przyszłości bo właściciele nic w tym kierunku nie robią. Pozdrawiam! Bo chcieliśmy załatwić sprawę z właścicielem serwera a nie z tobą a ty prułeś się jak plandeka na żuku? Adios muczaczos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Serfero Opublikowano 7 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2017 Przed chwilą, Jaszczur napisał: Bo chcieliśmy załatwić sprawę z właścicielem serwera a nie z tobą a ty prułeś się jak plandeka na żuku? Adios muczaczos Przyjacielu sympatyczny nie chodzi mi koniecznie o właśnie ta sytuacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaszczur Opublikowano 7 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2017 Przed chwilą, Serfero napisał: Przyjacielu sympatyczny nie chodzi mi koniecznie o właśnie ta sytuacje No spoko, ale i tak adios muczaczos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boski Johny Opublikowano 7 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2017 Papa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AviX. Opublikowano 7 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2017 Akurat na tej sieci spotkałem wyższą administrację, która nie ma wywalonego na wszystko, a stara się rozwijać forum i serwery. Żegnaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
st4ge Opublikowano 7 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2017 E tam to było do przemyślenia, że takie osoby nie mają tutaj czego szukać i robić. Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hitarii Opublikowano 8 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 Administracja która olewa ciekawe,ciekawe Narazie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mumin Opublikowano 8 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 37 minut temu, .:Noproblemo:. napisał: Ha ha dałeś mi degradację i odchodzisz ....? @TwojaMarionetka proszę o jeszcze jedna szanse Atak po za tym to elo Jak Ty gościu adminować nie umiesz..... jak sobie wchodziłem na innym nicku i Cie ktoś wkręcił, że "Zdolna ma małe stopy" to Marionetka to tak sie mnie grzecznie słuchałeś pajacyku.... 11 godzin temu, Telsky napisał: E tam to było do przemyślenia, że takie osoby nie mają tutaj czego szukać i robić. Powodzenia Chciałem zauważyć ze przez takie osoby to ta serwerownia zaczała żyć bo nim tu przyszliśmy to świeciła pustkami 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi