Natty Opublikowano 11 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaszczur Opublikowano 11 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 Kiedyś sobie kupie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natty Opublikowano 11 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 Ja też :D marzenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigTits (+)(+) Opublikowano 11 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 Ja bym wolał Yamahe R1 http://c.wrzuta.pl/wi6537/18b4c5dc0013afd34fe782cc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natty Opublikowano 11 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 A na początek może suzuki gs 500e <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigTits (+)(+) Opublikowano 11 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 Moim zdaniem taki sobie. 7/10 ( z wygladu ale moc jest xD ) lepsze KAWASAKI NINJA H2 http://resources.carsguide.com.au/styles/cg_hero_large/s3/kawasaki-ninja-h2-(4).jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LatO Opublikowano 11 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 Ja aktualnie latam dużo na crossie ( z tego powodu, że do prawka na A podejść jeszcze nie mogę, bo mam dopiero od roku B ), a wiadomka, crossem latasz w terenie. Musze wam przyznać, że FUN jest ogromny... Jak się w to wszystko wkręcisz to normalnie jak narkotyk! A co do tematu, to czekam jeszcze dwa latka do 21 roku życia i od razu startuje na prawko, a później z automatu kupuje jakiś motorek. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoltyS Opublikowano 11 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 Ja bym wołał rower na 2 kołach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brzydki zły i szczery Opublikowano 11 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 całe życie na kredycie :D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natty Opublikowano 11 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 Ja dopiero od września mogę robić prawko na moto :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LatO Opublikowano 11 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 To stara dupka z Ciebie! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natty Opublikowano 11 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 Jaka tam stara :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzRaMa. Opublikowano 13 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2016 Ja tam od zawsze wolalem Kawasaki ;P Choc w garazu mam ogara 200... xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VRSDaro Opublikowano 18 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 Ja też :D marzenie Natty nawet jak obniżysz na maxa to nie sięgniesz do niej :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natty Opublikowano 18 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 Spadówka Daro xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
**NaTaLia :) Opublikowano 19 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Porzadna sztuka :D ale wole dobry rower :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S.A.S.1906 Opublikowano 19 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 a ja tak samo jak kolega @LatO, lubie motocykle, ale do polatania crossem w terenie. Dopiero wtedy odczuwa się prawdziwą przyjemność z jazdy, a nie przy 200km/h na autostradzie, gdzie przy kilku gorszych manewrach może z Ciebie zostać tylko budyÅ„. :C(Ale tym i tak się jaram jak piroman zapałkami) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^^^RAMBO^^^ Opublikowano 19 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 a ja tak samo jak kolega @LatO, lubie motocykle, ale do polatania crossem w terenie. Dopiero wtedy odczuwa się prawdziwą przyjemność z jazdy, a nie przy 200km/h na autostradzie, gdzie przy kilku gorszych manewrach może z Ciebie zostać tylko budyÅ„. :C (Ale tym i tak się jaram jak piroman zapałkami) Zgodzę się że jazda na crossie/enduro to piękna sprawa i zabawa :) Jazda ścigaczem, brak przyjemności? Åšcigacz to nie tylko autostrada, prosta droga i odwijam manete do koÅ„ca. Zakręty, jazda na gumie, schodzenie na kolano i wiele innych. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoltyS Opublikowano 19 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Jak ty i tak nie będziesz umiała jeździć :v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^^^RAMBO^^^ Opublikowano 19 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Jak ty i tak nie będziesz umiała jeździć Się nauczy się :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natty Opublikowano 19 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Samochodem też nie umiałam jeździć i zdałam za pierwszym razem! Wszystkiego da się nauczyć, więc mi tu nie gadać :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karlito Opublikowano 23 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2016 jedziesz na truskawki za granice :D3 miesiące harujesz i takie cacko stoi pod twoim blokiem domem :)trzeba chęci i wytrwałości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natty Opublikowano 23 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2016 Jak ktoś nie ma pracy ani szkoły tutaj to może wyjeżdżać :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Probek Opublikowano 23 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2016 Bardziej gustuję w samochodach ale nie mogę odmówić urody temu japoÅ„skiemu rumakowi :v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi