Skocz do zawartości
[Ankieta] Zagłosuj i Ty! ×

Aktualności

Nowy motyw forum

Prezentujemy wam nowy motyw forum, który po raz kolejny wykonał dla nas ARISovsky. Wszelkie błędy lub propozycje zmian możecie zgłaszać w specjalnym do tego temacie. Zapraszamy do oceny i komentowania.

Nowy motyw forum

Prezentujemy wam nowy motyw forum, który po raz kolejny wykonał dla nas ARISovsky. Wszelkie błędy lub propozycje zmian możecie zgłaszać w specjalnym do tego temacie. Zapraszamy do oceny i komentowania.

Nowy motyw forum

Nowy motyw forum

Dziedziny sportu, które uprawiacie

LatO

Rekomendowane odpowiedzi

Premium

Kiedyś grałam w kosza długo, mimo że jestem bardzo niska to dawałam radę! :D No ale niestety brak czasu mi na to nie pozwolił później.  A teraz to od czasu do czasu pogram, czasem też w nogę mi się zdarzy. 

• GreenHejzka 1

od 9 roku życia trenuje piłkę nożną, leci już 13 z rok piłką, kilka sukcesów na koncie mam. Amatorsko? grywałem na szkolnych turniejach kiedyś w siatkę, na biegi jeździłem. Trochę siłownia teraz no i lubię nabijać kilometry na rowerze :D

od 9 roku życia trenuje piłkę nożną, leci już 13 z rok piłką, kilka sukcesów na koncie mam. Amatorsko? grywałem na szkolnych turniejach kiedyś w siatkę, na biegi jeździłem. Trochę siłownia teraz no i lubię nabijać kilometry na rowerze :D

Poza tym trenujesz ostro alkoholizm i picie na czas. 

Ja tylko od 22lat jeżdżę na skateboardzie i od około 10lat wyczynowo na rolkach. Do tego przez 10 lat trenowałem BJJ później Vale Tudo ale na to niestety przez prace zabrakło mi już czasu. Do tego amatorsko jeszcze dorzucę squasha ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Przed rozpoczęciem przeglądania strony prosimy o zaakceptowanie Warunki użytkowania oraz Polityka prywatności.