Skocz do zawartości
[Ankieta] Zagłosuj i Ty! ×

Aktualności

Nowy motyw forum

Prezentujemy wam nowy motyw forum, który po raz kolejny wykonał dla nas ARISovsky. Wszelkie błędy lub propozycje zmian możecie zgłaszać w specjalnym do tego temacie. Zapraszamy do oceny i komentowania.

Nowy motyw forum

Prezentujemy wam nowy motyw forum, który po raz kolejny wykonał dla nas ARISovsky. Wszelkie błędy lub propozycje zmian możecie zgłaszać w specjalnym do tego temacie. Zapraszamy do oceny i komentowania.

Nowy motyw forum

Nowy motyw forum

Witam

TheGenerat

Rekomendowane odpowiedzi

Znacie mnie wszyscy, więc przedstawiać się nie muszę. Ze swojej strony życzę jedynie powodzenia w prowadzeniu własnego podwórka i liczę na zdrową i uczciwą rywalizację o graczy. Zdrową, bez żadnych ciosów poniżej pasa, chamskich reklam i tego typu zagrywek. 

PS. Mówiłem na początku roku na kulkach, że jeśli czerwoni nie pójdą po rozum do głowy, to sieć im się powoli zacznie rozlatywać. Jak widać, nie myliłem się

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Przed rozpoczęciem przeglądania strony prosimy o zaakceptowanie Warunki użytkowania oraz Polityka prywatności.