Słodkaâ�€KOKA Opublikowano 12 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 Moje ulubione danie to "Kurczak z imbirem" i do tego ryż oczywiście :D a jakie są wasze ULUBIONE POTRAWY ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paaula Opublikowano 12 Maja 2016 Premium Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 ja ogólnie to kocham kebaby haha :D Ale jeśli chodzi o takie domowe jedzenie, to uwielbiam de volaille z serem ( może być do tego też szpinak ) , puree z ziemniaczków i mizeria lub sałata z oliwą, papryką, ogórkiem i pomidorem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
st4ge Opublikowano 12 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 Moim ulubionym przysmakiem jest "Lasange". Pamiętam jeszcze jak Mama do Italy wyjechała i po powrocie pierwszy raz to zrobiła :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baliaaaa Opublikowano 12 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 Jako iż ostra masa od sierpnia to moim ulubionym daniem będzie wszystko co sie rusza, wchodze na obrotową dietę czyli gdzie sie nie obrócę tam wpierdalam XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kozio Opublikowano 12 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 ja ogólnie to kocham kebaby haha :D Ale jeśli chodzi o takie domowe jedzenie, to uwielbiam de volaille z serem ( może być do tego też szpinak ) , puree z ziemniaczków i mizeria lub sałata z oliwą, papryką, ogórkiem i pomidorem :) To Ty taki turek jesteś ? :) Moim ulubionym daniem jest kurczak po meksykaÅ„sku z ryżem no i McDonalds :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaszczur Opublikowano 12 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 makaron z sosem :wub: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brzydki zły i szczery Opublikowano 12 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 gulasz na ostro z ryżem zasmażanym <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natty Opublikowano 12 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 Ja uwielbiam makaron razowy ze szpinakiem i doprawioną piersią z kurczaka (szpinak robię na patelni ze śmietaną, dodaję trochę masła do smaku i przyprawiam na ostro). Dodaję też kukurydzę jak mam. Mmmm ♥ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadeo Opublikowano 12 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 Wiadomo że najlepsze danie to wódka i szklanka :D 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak. Opublikowano 12 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 lasagne zrobione przeze mnie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
No.1 Opublikowano 12 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 Ja uwielbiam spaghetti Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vandal Opublikowano 12 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 Omlet z 4 jajek, 2 łyżki stołowe zmielonego siemia lnianego, łyżka stołowa kakao, 2 łyżki zmielonych płatków żytnich, podawane z jogurtem, jagody goji, suszona żurawina, miód, polecam ! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
someone Opublikowano 13 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2016 ryż+pierś z kurczaka+banan(dużo) baaaardzo smaczne ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LatO Opublikowano 13 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2016 Jako iż ostra masa od sierpnia to moim ulubionym daniem będzie wszystko co sie rusza, wchodze na obrotową dietę czyli gdzie sie nie obrócę tam wpierdalam XD Wyjąłeś mi to z ust. :D A co do najlepszego dania to generalnie ostatnio mam parcie na kuchnie orientalną, jakieś takie różne ostrzejsze rzeczy (seks też XD) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzRaMa. Opublikowano 13 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2016 Spaghetti <3 No i oczywiscie domowy Polski schabowy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi