Skocz do zawartości
[Ankieta] Zagłosuj i Ty! ×

Aktualności

Nowy motyw forum

Prezentujemy wam nowy motyw forum, który po raz kolejny wykonał dla nas ARISovsky. Wszelkie błędy lub propozycje zmian możecie zgłaszać w specjalnym do tego temacie. Zapraszamy do oceny i komentowania.

Nowy motyw forum

Prezentujemy wam nowy motyw forum, który po raz kolejny wykonał dla nas ARISovsky. Wszelkie błędy lub propozycje zmian możecie zgłaszać w specjalnym do tego temacie. Zapraszamy do oceny i komentowania.

Nowy motyw forum

Nowy motyw forum

Ulubione Danie ?

Słodkaâ�€KOKA

Rekomendowane odpowiedzi

Premium

ja ogólnie to kocham kebaby haha :D Ale jeśli chodzi o takie domowe jedzenie, to uwielbiam de volaille z serem ( może być do tego też szpinak ) , puree z ziemniaczków i mizeria lub sałata z oliwą, papryką, ogórkiem i pomidorem :)

Moim ulubionym przysmakiem jest "Lasange". Pamiętam jeszcze jak Mama do Italy wyjechała i po powrocie pierwszy raz to zrobiła :)

ja ogólnie to kocham kebaby haha :D Ale jeśli chodzi o takie domowe jedzenie, to uwielbiam de volaille z serem ( może być do tego też szpinak ) , puree z ziemniaczków i mizeria lub sałata z oliwą, papryką, ogórkiem i pomidorem :)

To Ty taki turek jesteś ? :)

Moim ulubionym daniem jest kurczak po meksykaÅ„sku z ryżem no i McDonalds :)

Ja uwielbiam makaron razowy ze szpinakiem i doprawioną piersią z kurczaka (szpinak robię na patelni ze śmietaną, dodaję trochę masła do smaku i przyprawiam na ostro). Dodaję też kukurydzę jak mam. Mmmm ♥

Omlet z 4 jajek, 2 łyżki stołowe zmielonego siemia lnianego, łyżka stołowa kakao, 2 łyżki zmielonych płatków żytnich, podawane z jogurtem, jagody goji, suszona żurawina, miód, polecam ! :D

Jako iż ostra masa od sierpnia to moim ulubionym daniem będzie wszystko co sie rusza, wchodze na obrotową dietę czyli gdzie sie nie obrócę tam wpierdalam XD 

Wyjąłeś mi to z ust. :D

A co do najlepszego dania to generalnie ostatnio mam parcie na kuchnie orientalną, jakieś takie różne ostrzejsze rzeczy (seks też XD)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Przed rozpoczęciem przeglądania strony prosimy o zaakceptowanie Warunki użytkowania oraz Polityka prywatności.