Skocz do zawartości
[Ankieta] Zagłosuj i Ty! ×

Aktualności

Nowy motyw forum

Prezentujemy wam nowy motyw forum, który po raz kolejny wykonał dla nas ARISovsky. Wszelkie błędy lub propozycje zmian możecie zgłaszać w specjalnym do tego temacie. Zapraszamy do oceny i komentowania.

Nowy motyw forum

Prezentujemy wam nowy motyw forum, który po raz kolejny wykonał dla nas ARISovsky. Wszelkie błędy lub propozycje zmian możecie zgłaszać w specjalnym do tego temacie. Zapraszamy do oceny i komentowania.

Nowy motyw forum

Nowy motyw forum

Archiwum Pomoc w rozwijaniu Ts. Każdy może pomóc :)

No.1

Rekomendowane odpowiedzi

Siema, przychodzę do was prośbą o napisanie kilku waszych pomysłów na rangi w dziale 4fun.

Dlaczego ?

Chciałbym żeby rangi były oryginalne, nie takie jak wszędzie, żeby każdy znalazł w spisie rangę, do której stworzenia się przyczynił.

Z góry dziękuję za pomoc, mam nadzieję że będzie kilka odpowiedzi :)

1. Końska Spierdolina

2.Rak

3.Sexi Klaudia

4.Wszystkie rangi do gier np ; LOL cs go wow itp...

5.Te podstawowe tez czemu nie np; palacz seksiak słoÅ„ce no te takie 2/10 ale zawsze coś bedzie ^^

6.Konfitura XD

7.Paker

8.Cebula 

9.Polaczek

10.Dywizja Bronze lub inne dywizje dla cb box of pizza V XD

11.Zakaz mówienia

12.Qutas

13.Wylew mózgowy

14.Nie wiem nazwy klubów ulubionych ?

15.Sługa (np chickena) 

16.42 w łapie XD 

17. Szczur 

18. Åak 

19. Paszczur

20. gówniak

rangi wymyślałem siedząc na klopie takze dupy nie urywa ale zawsze to jakas pomoc ^^ 

Na ten moment zostają te rangi. Z czasem będą edytowane oraz dodawane nowe. Pamiętajcie, że wprowadziliśmy ograniczoną ilość rang typu 4fun.

Dziękuję wszystkim za pomoc, w przyszłości mam zamiar użyć wszystkich waszych pomysłów. :)

NmI7m5V.png

• GreenHejzka 2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Przed rozpoczęciem przeglądania strony prosimy o zaakceptowanie Warunki użytkowania oraz Polityka prywatności.