Chicen Opublikowano 19 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2016 wpadł na świetny pomysł odnośnie rozdawania warnów co w granie administracji przedyskutowaliśmy i pomysł nam się spodobał a więc od dnia dzisiejszego za każde drobne wykroczenie typu spam,za duża liczba emotek,brak spoilera itd. nie będzie nagradzana +1 a tylko +0 nie ma co się cieszyć że warnów nikt nie będzie dostawał bo jeśli ktoś otrzyma takie +0 trzy razy za czwartym otrzyma już +1 mam nadzieję że podoba wam się pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brzydki zły i szczery Opublikowano 19 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2016 rozumiem że to jest coś na zasadzie 3 żółte kartki i dopiero warn? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ulek. ♡ Opublikowano 19 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2016 Dobry pomysł :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Veckner Opublikowano 19 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2016 (edytowane) Za 4 żółte dostajesz jedną czerwoną. Takie coś pasuje według mnie, nie ma sensu od razu warnować np. nowego użytkownika tylko dać mu +0 kilka razy. ;) Barti pomysłowy. :D @EDIT: Za 4. Jak masz trzy +0 to nie masz nic, a jak masz już 4, to dostajesz warna. Podobna zasada do tej w piłce nożnej. Dostajesz 2 żółte i w konsekwencji czerwoną. Edytowane 19 Lipca 2016 przez Veckner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak. Opublikowano 19 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2016 No to fajnie, ze "przedyskutowaliscie to z administracja" 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fifa to nie pilka Opublikowano 19 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2016 Nie można było tak wcześniej :lol: a mam pytanie jeżeli już ktoś dostanie te +1 to za kolejny spam jest kolejne +1 czy od nowa +0? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ulek. ♡ Opublikowano 19 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2016 Za kolejne spamy według mnie powinno być +1 bo inaczej nigdy się nie nauczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Charlie. Opublikowano 19 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2016 To miałoby sens w momencie, kiedy te warny byłyby niezbywalne, ew. można byłoby je odpracowywać dopiero po miesiącu. Trzy osty słowne, a później pierwszy warn, którego można szybko odpracować? Za lekko ;). To tylko moja opinia, możecie się z nią nie zgadzać ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yellow Opublikowano 19 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2016 Dobry pomysł. :) Podoba mi się taki pomysł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Profesor. #team_Barti. Opublikowano 19 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2016 To miałoby sens w momencie, kiedy te warny byłyby niezbywalne, ew. można byłoby je odpracowywać dopiero po miesiącu. Trzy osty słowne, a później pierwszy warn, którego można szybko odpracować? Za lekko ;). To tylko moja opinia, możecie się z nią nie zgadzać ;). 0 są niezbywalne, jeżeli użytkownik dostanie 3x0 to ma ja cały czas, z odpracowaniem ich się coś pomyśli :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaszczur Opublikowano 19 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2016 Wymagania na odpracowanie można zwiększyć :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Charlie. Opublikowano 19 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2016 0 są niezbywalne, jeżeli użytkownik dostanie 3x0 to ma ja cały czas, z odpracowaniem ich się coś pomyśli :) Chodziło mi, żeby +1 były niezbywalne albo żeby można byłoby je odpracować po dłuższym okresie czasu (2tyg/msc)... Domyśliłem się że +0 są niezbywalne ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seyyd Opublikowano 20 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2016 Pomysł jak najbardziej w porządku, trzy nieprzygotowania i 1, jak w szkole. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ulek. ♡ Opublikowano 20 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2016 A z każdym kolejnym nieprzygotowaniem kolejna jedyneczka :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Profesor. #team_Barti. Opublikowano 20 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2016 3 ostrzeznie o wartości 0 się nie resetuja. Każde kolejne ostrzeżenie skutkuje +1 dla użytkownika. Może to coś komuś przybliży :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzRaMa. Opublikowano 20 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2016 No w sumie spoko, bo są użytkownicy którzy ciągle powtarzają swoje błędy.. a potem tylko "Edytujcie pls" xD Przynajmniej nie będzie płaczu typu "jestem nowy, nie znam zasad" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
z750 Opublikowano 20 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2016 Dobry pomysł, zwłaszcza dla nowych użytkowników forum nieznających zasad. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pacia ♡ Opublikowano 9 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pacia ♡ Opublikowano 9 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi