Happy! Opublikowano 14 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2016 1. Jak nazywa się murzyn w księgarni? - Czarnoksiężnik! 2. Wczoraj dostałem sms'a od żony. Gdzie ty ku*wa jesteś?? - Pamiętasz kochanie jubilera, u którego widziałaś taki piękny naszyjnik ostatnio? - Tak!! - Właśnie piję w barze obok. 3. Dlaczego krasnoludki idąc po lesie się śmieją? Bo ich mech po jajach łaskocze! Pod tym postem możecie wstawiać inne suchary! ;) Jeśli się zaśmiałeś daj +! Dzięki! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateo Opublikowano 14 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2016 HAHAHAHA A ja coś mam Dlaczego blondynka wypiła mleko w sklepie? Bo było napisane otwórz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LatO Opublikowano 14 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2016 TO MNIE POWALIÅO KIEDYŚŚlepy pyta ślepego:- Idziemy się przejść?... ... ...NIE WIDZĘ PRZESZKÓDtaki trochę czarny humor :D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzRaMa. Opublikowano 14 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2016 Jak nazywa się ser wyrzucony za burtę? - - - - - - - - Ser topiony. Phih. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigTits (+)(+) Opublikowano 14 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2016 xDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi