st4ge Opublikowano 14 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2016 Siemka, to znowu ja z kolejną propozycją. Dokładnie chodzi mi o to aby zrobić rangę'grupę: - Team GreenHaze.pl Oraz odpowiedni dział w których by były poddziały danych gier np. "Team CS:GO", a tam by się wstawiało jakieś screeny/wyniki/filmiki itp: Polegało by to na tym, że użytkownik mógłby dostać taką rangę, ale musiał by mieć ileś tam godzin przegrane na jakiś tam serwie z nickiem GreenHaze.pl | TwójNick Oczywiście nie chodzi mi o jakieś team'y jak Virtus.pro tylko Ci co grają w tę grę z nickiem promującym GreenHaze. Myślę, że to propozycja taka bardziej 4fun, ale może by przyszły nowe osoby na forum :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzRaMa. Opublikowano 14 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2016 Nie sądzę, aby takie coś przyciągnęło nowych użytkowników, ale można spróbować i najwyżej usunąć jeśli będzie lipa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PICASSO ILLUMINATI Opublikowano 14 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2016 i bez rangi na forum możesz sobie ustawić nazwę sieci tylko wystarczy chcieć :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateo Opublikowano 14 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2016 Zbędna propozycja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fifa to nie pilka Opublikowano 14 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2016 Bezsensu. Nikogo to nie przyciągnie. Po co komuś jakiś tam napis pod swoim nickiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maern Opublikowano 14 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2016 No nie wiem, w sumie mogłoby tak być ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 14 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2016 i bez rangi na forum możesz sobie ustawić nazwę sieci tylko wystarczy chcieć :D Jak ten pan pisze Popieram :D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Profesor. #team_Barti. Opublikowano 14 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2016 Jak dla mnie propozycja zbędna, czekam na wypowiedz [email protected] lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaszczur Opublikowano 14 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2016 odrzucam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kompetentna Opublikowano 26 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2017 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Ten temat został przeniesiony do archiwum. Jeśli chcesz, aby został przywrócony zgłoś ten post. Pozdrawiamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi