Skocz do zawartości
[Ankieta] Zagłosuj i Ty! ×

Aktualności

Nowy motyw forum

Prezentujemy wam nowy motyw forum, który po raz kolejny wykonał dla nas ARISovsky. Wszelkie błędy lub propozycje zmian możecie zgłaszać w specjalnym do tego temacie. Zapraszamy do oceny i komentowania.

Nowy motyw forum

Prezentujemy wam nowy motyw forum, który po raz kolejny wykonał dla nas ARISovsky. Wszelkie błędy lub propozycje zmian możecie zgłaszać w specjalnym do tego temacie. Zapraszamy do oceny i komentowania.

Nowy motyw forum

Nowy motyw forum

Archiwum ** Zarchiwizowane ** Propka #2.

st4ge

Rekomendowane odpowiedzi

Siemka, to znowu ja z kolejną propozycją.

Dokładnie chodzi mi o to aby zrobić rangę'grupę:

- Team GreenHaze.pl

Oraz odpowiedni dział w których by były poddziały danych gier np. "Team CS:GO", a tam by się wstawiało jakieś screeny/wyniki/filmiki itp:

Polegało by to na tym, że użytkownik mógłby dostać taką rangę, ale musiał by mieć ileś tam godzin przegrane na jakiś tam serwie z nickiem GreenHaze.pl | TwójNick

Oczywiście nie chodzi mi o jakieś team'y jak Virtus.pro tylko Ci co grają w tę grę z nickiem promującym GreenHaze.

Myślę, że to propozycja taka bardziej 4fun, ale może by przyszły nowe osoby na forum :)

• 1 rok później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Przed rozpoczęciem przeglądania strony prosimy o zaakceptowanie Warunki użytkowania oraz Polityka prywatności.