SzRaMa. Opublikowano 14 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2016 Witam Jeśli masz skoki pingu lub po prostu zawsze jest wysoki to wypróbuj tego tricku :) 1. Odpal CS 1.6 2. Wejdź w "Options/Ustawienia" 3. Wejdź w zakładkę "Video" 4. W opcji "Renderer" zmieÅ„ z "OpenGL" na "Software" 5. Wciśnij "Apply" potem "Ok" 6. Wyłącz CS 1.6 7. Włącz CS 1.6 8. Wejdź na jakikolwiek serwer i przegraj 2-5 minut 9. Wyjdź z serwera i zmieÅ„ ponownie z "Software" na "OpenGL" w opcjach 10. Ponownie wyłącz i włącz CS 1.6 I od teraz nie powinieneś mieć problemów z pingiem :) Nie gwarantuję, że ten trick pomoże każdemu. Pomógł mi dosłownie kilka dni temu więc może i komuś innemu się przyda. Trick podsunął mi znajomy, który gdzieś kiedyś czytał o tym w necie, więc oficjalnego źródła (jeśli takowe istnieje) nie znam. Pozdrawiam :)! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak. Opublikowano 14 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2016 obawiam się że software jest zabroniony kolego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fifa to nie pilka Opublikowano 14 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2016 Software jest zabroniony na zdecydowanej większości serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzRaMa. Opublikowano 14 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2016 O tym nie wiedziałem, ale na software przechodzi się tylko na kilka minut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
st4ge Opublikowano 14 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2016 No na większości serwerów jest, ale kto by dał bana za 2-5 minut grania :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Profesor. #team_Barti. Opublikowano 14 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2016 Za software dają perm bana z góry, więc nie polecam. :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fl0wn Opublikowano 15 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 Krótko zwięźle i na temat.Na serwerach typu DD2/FFA nie jest zabronione. Na BF2/COD/DIABLo gdzie są jakiekolwiek klasy/perki na niewidkę są zabronione. Za 5-cio minutową grę na FFA nie dadzą ci bana :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzRaMa. Opublikowano 15 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 O widzicie :D, czyli mój poradnik jest użyteczny XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kompetentna Opublikowano 26 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2017 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Ten temat został przeniesiony do archiwum. Jeśli chcesz, aby został przywrócony zgłoś ten post. Pozdrawiamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi