Skocz do zawartości
[Ankieta] Zagłosuj i Ty! ×

Aktualności

Nowy motyw forum

Prezentujemy wam nowy motyw forum, który po raz kolejny wykonał dla nas ARISovsky. Wszelkie błędy lub propozycje zmian możecie zgłaszać w specjalnym do tego temacie. Zapraszamy do oceny i komentowania.

Nowy motyw forum

Prezentujemy wam nowy motyw forum, który po raz kolejny wykonał dla nas ARISovsky. Wszelkie błędy lub propozycje zmian możecie zgłaszać w specjalnym do tego temacie. Zapraszamy do oceny i komentowania.

Nowy motyw forum

Nowy motyw forum

#1. Wywiad z Natty (Sodus - Próbny wywiad)

BigTits (+)(+)

Rekomendowane odpowiedzi

: Witam Cię bardzo serdecznie.

@Natty : Witam smile.png

Może zacznijmy od tego, że na samym początku powiesz nam jak się nazywasz, skąd jesteś oraz parę słów o sobie.

@Natty : Mam na imię Natalia, 21 lat. Mieszkam w Åšwiebodzinie (niedaleko Zielonej Góry). W tygodniu pracuję, na weekendy się uczę. Jestem osobą miłą, towarzyską, trochę szaloną. W wolnym czasie spotykam się ze znajomymi lub gram na serwerze FFA

: Jak trafiłaś na sieć GreenHaze?

@Natty : Głównie przez znajomych 

: Jak oceniasz prace nad nową siecią H@ oraz J@? Podoba się sieć?

@Natty : Sieć rozwija się w ekspresowym tempie. Chłopaki odwalili i odwalają nadal kawał dobrej roboty. Sieć jak najbardziej mi się podoba, pod względem serwerów jak i towarzystwa

: Mi również ich praca się bardzo podoba wink.png dobrze powracając do wywiadu. Masz rodzeÅ„stwo lub jakieś swoje ulubieÅ„ce w domu (zwierzaki)

@Natty : Mam młodszego o 4 lata brata - ma na imię Paweł. I 6-miesięczną kotkę. Więcej wariatów nie potrzebuję

: Planujesz jeszcze zdobyć jakieś rangi na forum?

@Natty : Raczej nie

Rozumiem. Masz jakiś swój ulubiony kolor?

@Natty : Czarny biggrin.png

: Ooo rzadko się spotyka czarny w ulubionych smile.png    Powiedz mi jeszcze czy masz jakieś hobby?

@Natty : Moim hobby jest taniec, booty shake i te sprawy tongue.png A tak ogólnie to najbardziej lubię styl new age 

: Czyli mogę pominąć pytanie czy uprawiasz jakieś sporty, bo już wiem, że taÅ„czysz  smile.png   Ile czasu taÅ„czysz?

@Natty : W sumie nie taÅ„czę w grupie od 2-3 lat. Jedynie w domu trenuję taniec + jakiś abs i kilka innych rzeczy

: Ooo to fajnie wink.png  Dochodząc do koÅ„cówki wywiadu. Chciałabyś kogoś pozdrowić?

@Natty : Pozdrawiam całą ekipę naszego forum smile.png Dzięki za zaproszenie mnie do wywiadu 

: Także tym optymistycznym akcentem koÅ„czymy. A tobie Natty dziękuje za udzielenie wywiadu.

Wywiadzik krótki, ponieważ to jest wywiad próbny wink.png Obiecuje, że następne będą wyczerpująco długie ;)

• GreenHejzka 7

Słaby wywiad, szczegulnie początek.

Ale to próbny

Mówisz,ze słaby i krótki, ale pod względem ortografii to bije Twoją wypowiedź na kolana. Zacznij patrzeć wpierw na siebie, a potem na innych..

• GreenHejzka 3

Mówisz,ze słaby i krótki, ale pod względem ortografii to bije Twoją wypowiedź na kolana. Zacznij patrzeć wpierw na siebie, a potem na innych..

xDDD Cała prawda, też tego "Mateo" nie rozumiem, bo on wszystkich komentuje negatywnie, a nie zna swojej oceny.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Przed rozpoczęciem przeglądania strony prosimy o zaakceptowanie Warunki użytkowania oraz Polityka prywatności.