Skocz do zawartości
[Ankieta] Zagłosuj i Ty! ×

Aktualności

Nowy motyw forum

Prezentujemy wam nowy motyw forum, który po raz kolejny wykonał dla nas ARISovsky. Wszelkie błędy lub propozycje zmian możecie zgłaszać w specjalnym do tego temacie. Zapraszamy do oceny i komentowania.

Nowy motyw forum

Prezentujemy wam nowy motyw forum, który po raz kolejny wykonał dla nas ARISovsky. Wszelkie błędy lub propozycje zmian możecie zgłaszać w specjalnym do tego temacie. Zapraszamy do oceny i komentowania.

Nowy motyw forum

Nowy motyw forum

Mateo

Rekomendowane odpowiedzi

Coś o Sobie: Nazywam się Damian i mam 17lat. Pochodzę z Gdyni. Uczęszczam do szkoły ponad gimnazjalnej. Uczęszczam też na siłownie,oraz piłkę siwatkową
Typ Serwera: 4FUN
Ilość Slotów: 16, lecz dokupie
Link GameTrackerhttp://www.gametracker.com/server_info/193.33.177.16:27050/
Dlaczego Chcesz Do Nas Dolaczyć: Ponieważ macie naprawdę bardzo fajne forum i co ważniejsze super ludzi. Lepszego forum nie mogłem sobie wymarzyć
Rozkręcony [TAK/NIE]: TAK lecz serwer był jakiś czas OFF
Wiek właściciela serwera: 17
Udostępniasz usługi na serwerze do konkursó[Tak/Nie]: TAK
Przekazujesz serwer na konto sieci [Tak/Nie]: TAK
Kontakt:GG 53159467

Ponadto reklama jest

http://cssetti.pl/serwer/193.33.177.16:27050

Ziomek, nie przesadzajmy.

Z tego co wiem to była już taka akcja, że kit wciskałeś.

Teraz znowu, napisałaś, że kupiłeś, a teraz jak Jaszczur detektyw odkrył, że nie kupiłeś  to piszesz, że masz zamiar?

Å»ałosne...

To samo jest z tematami użytkowników.

Przykładem jest mój poradnik, który sam napisałem (pierwszy w tamtym dziale), a tym piszesz, że był już taki i to na dodatek na tym forum.

Ja już ciebie nie rozumiem jednym słowem.

Czekam na jeszcze parę takich akcji twoich.

No to już wiesz co masz zrobić żeby dołączyć z serwerem do sieci.

Na ten moment odrzucam, w razie czego pisz ;)

• 1 rok później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Przed rozpoczęciem przeglądania strony prosimy o zaakceptowanie Warunki użytkowania oraz Polityka prywatności.