Mateo Opublikowano 14 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2016 Coś o Sobie: Nazywam się Damian i mam 17lat. Pochodzę z Gdyni. Uczęszczam do szkoły ponad gimnazjalnej. Uczęszczam też na siłownie,oraz piłkę siwatkowąTyp Serwera: 4FUNIlość Slotów: 16, lecz dokupieLink GameTracker: http://www.gametracker.com/server_info/193.33.177.16:27050/Dlaczego Chcesz Do Nas Dolaczyć: Ponieważ macie naprawdę bardzo fajne forum i co ważniejsze super ludzi. Lepszego forum nie mogłem sobie wymarzyćRozkręcony [TAK/NIE]: TAK lecz serwer był jakiś czas OFFWiek właściciela serwera: 17Udostępniasz usługi na serwerze do konkursów [Tak/Nie]: TAKPrzekazujesz serwer na konto sieci [Tak/Nie]: TAKKontakt:GG 53159467 Ponadto reklama jest http://cssetti.pl/serwer/193.33.177.16:27050 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaszczur Opublikowano 14 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2016 Ponadto reklama jest http://cssetti.pl/serwer/193.33.177.16:27050 To nie jest wykupiona reklama. Masz zamiar ją kupić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Golden Gate Opublikowano 14 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2016 Serwer działa Nie, Występują błędy MAX 3 graczy na serwie przez ostatni tydzien w miesiacu nie bylo najgorzej, jak dokupisz reklame TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateo Opublikowano 14 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2016 To nie jest wykupiona reklama. Masz zamiar ją kupić? Oczywiscie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzRaMa. Opublikowano 14 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2016 Kup reklamę, sprawdź czy będą gracze a jeśli będą to składaj podanie :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
st4ge Opublikowano 14 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2016 Ziomek, nie przesadzajmy. Z tego co wiem to była już taka akcja, że kit wciskałeś. Teraz znowu, napisałaś, że kupiłeś, a teraz jak Jaszczur detektyw odkrył, że nie kupiłeś to piszesz, że masz zamiar? Å»ałosne... To samo jest z tematami użytkowników. Przykładem jest mój poradnik, który sam napisałem (pierwszy w tamtym dziale), a tym piszesz, że był już taki i to na dodatek na tym forum. Ja już ciebie nie rozumiem jednym słowem. Czekam na jeszcze parę takich akcji twoich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Venix. Opublikowano 15 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 Kup reklamę, zobaczymy jak się potoczt dalej i pisz podanie wtedy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigTits (+)(+) Opublikowano 15 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 Rozkręć serwer, kup reklamę! Jak na razie, nie ma o czym gadać. Wyleciałeś aktualnie z propozycją zerową. Serwer non stop OFF. Brak reklamy na daną chwilę. 1 gracz na tydzien. (wszedl na minute) Z czym do ludzi??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 15 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 Będę na tak Jesli kupisz reklame Zmienisz nazwe serwera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fifa to nie pilka Opublikowano 15 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 Z czym do ludzi??? Rozkręć serwer wykup reklamę to pogadamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaszczur Opublikowano 15 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 No to już wiesz co masz zrobić żeby dołączyć z serwerem do sieci. Na ten moment odrzucam, w razie czego pisz ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Inspektor Gadżet Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi