Snajperr Opublikowano 15 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 1. Dodanie tego Sklepu (albo usunięcie go z menu) 2. Użytkownicy Miesiąca Użytkownik miesiąca z największą ilością tematów , postów , reputacji itp 3. Dodanie jakiegoś Radia na forum (tylko żeby użytkownik sb automatycznie włączył) Pozdrawiam @@Snajperr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Profesor. #team_Barti. Opublikowano 15 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 1. Dodanie tego sklepu ?? 2. Jestem na Nie, użytkownicy wszystko będą robić, żeby być w Top, a co za tym idzie spam. 3. Jestem również na nie, teraz większość osób korzysta z YT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fifa to nie pilka Opublikowano 15 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 1. Nie wypowiadam się 2. Jest top 10 najwięcej piszących, top5 użytkowników i top10 spamerów. Uważam Twój pomysł za zbędny. 3. To moim zdaniem jest dobry pomysł ale czy nie będzie zamulać forum? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snajperr Opublikowano 15 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 1. Nie wypowiadam się 2. Jest top 10 najwięcej piszących, top5 użytkowników i top10 spamerów. Uważam Twój pomysł za zbędny. 3. To moim zdaniem jest dobry pomysł ale czy nie będzie zamulać forum? 2. Chodziło mi o UÅ»YTKOWNIKA MIESIÄ„CA A NIE O TOP5 ;) 3. Nie powinno :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
st4ge Opublikowano 15 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 2. Chodziło mi o UÅ»YTKOWNIKA MIESIÄ„CA A NIE O TOP5 ;) 3. Nie powinno :) No to właśnie, użytkownik miesiąca to tak jak Top 1 wszystkiego na forum i będą walczyć żeby był fejm. Ja jestem też 1,2,3 na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigTits (+)(+) Opublikowano 15 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 Radio i 2 propka na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoltyS Opublikowano 15 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 Można też dodać rangę "Gracz miesiąca" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LatO Opublikowano 15 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 Ewentualnie to radio jak tak bardzo niektórym zależy, ale raczej każdy włączy sobie swoje ulubione kawałki jak ma na to ochotę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Venix. Opublikowano 16 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 Jestem za wszystkimi propozycjami, radio nie będzie powodować lagów na forum a znajdą się chętni którzy by odetchneli i przeglądając forum słuchali sobie audycji ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna ^^ Opublikowano 30 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi