Skocz do zawartości
[Ankieta] Zagłosuj i Ty! ×

Aktualności

Nowy motyw forum

Prezentujemy wam nowy motyw forum, który po raz kolejny wykonał dla nas ARISovsky. Wszelkie błędy lub propozycje zmian możecie zgłaszać w specjalnym do tego temacie. Zapraszamy do oceny i komentowania.

Nowy motyw forum

Prezentujemy wam nowy motyw forum, który po raz kolejny wykonał dla nas ARISovsky. Wszelkie błędy lub propozycje zmian możecie zgłaszać w specjalnym do tego temacie. Zapraszamy do oceny i komentowania.

Nowy motyw forum

Nowy motyw forum

Przyjęta Propo od Snajperr'a

Snajperr

Rekomendowane odpowiedzi

1. Dodanie tego Sklepu (albo usunięcie go z menu)

2. Użytkownicy Miesiąca 

Użytkownik miesiąca z największą ilością tematów , postów , reputacji itp

3. Dodanie jakiegoś Radia na forum (tylko żeby użytkownik sb automatycznie włączył)

Pozdrawiam @@Snajperr

1. Nie wypowiadam się

2. Jest top 10 najwięcej piszących, top5 użytkowników i top10 spamerów. Uważam Twój pomysł za zbędny.

3. To moim zdaniem jest dobry pomysł ale czy nie będzie zamulać forum?

2. Chodziło mi o UÅ»YTKOWNIKA MIESIÄ„CA A NIE O TOP5 ;) 

3. Nie powinno :)

2. Chodziło mi o UÅ»YTKOWNIKA MIESIÄ„CA A NIE O TOP5 ;)

3. Nie powinno :)

No to właśnie, użytkownik miesiąca to tak jak Top 1 wszystkiego na forum i będą walczyć żeby był fejm.

Ja jestem też 1,2,3 na nie.

Jestem za wszystkimi propozycjami, radio nie będzie powodować lagów na forum a znajdą się chętni którzy by odetchneli i przeglądając forum słuchali sobie audycji ;)

• 2 lata później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Przed rozpoczęciem przeglądania strony prosimy o zaakceptowanie Warunki użytkowania oraz Polityka prywatności.