Profesor. #team_Barti. Opublikowano 15 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 Siemanson, mam propozycję aby dodać kto kiedy ma urodziny. Kto jest Za? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fifa to nie pilka Opublikowano 15 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 Oczywiście na TAK. Trzeba pamiętać o użytkownikach :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
st4ge Opublikowano 15 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 Też jestem za! Oczywiście do panelu bocznego "Dzisiaj urodziny" i dział "Urodziny". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Happy! Opublikowano 15 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 Jestem za :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateo Opublikowano 15 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 Dobry pomysł. Oczywiście jestem zaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baliaaaa Opublikowano 15 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 Jak najbardziej za , lepsze to niż gówno warte zyczenia na tablicy Facebook xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzRaMa. Opublikowano 15 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 Pewnie ;p, ale będzie składania życzeeeÅ„ xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaszczur Opublikowano 15 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 Sprawa wygląda tak, że mogę coś takiego zrobić, ale niestety plugin będzie po angielsku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzRaMa. Opublikowano 15 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 Sprawa wygląda tak, że mogę coś takiego zrobić, ale niestety plugin będzie po angielsku. A co to za problem ;p No chyba, że zepsuje to inne pluginy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaszczur Opublikowano 15 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 A co to za problem ;p No chyba, że zepsuje to inne pluginy Brzydko będzie wyglądać :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigTits (+)(+) Opublikowano 15 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 niech bedzie nawet po cygaÅ„sku xDD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LatO Opublikowano 15 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 Możesz dodać, a później zrobimy ankietę czy ma zostać, czy też wyrzucamy. Tak byłoby najlepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 15 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 Na tak ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
**NaTaLia :) Opublikowano 15 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 jestem na TAK napewno zrobi sie milo osobie ktora obchodzi urodziny ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fl0wn Opublikowano 15 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 Jak najbardzije za! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natty Opublikowano 15 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 Ja też jestem za :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fifa to nie pilka Opublikowano 15 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 Też jestem za! Oczywiście do panelu bocznego "Dzisiaj urodziny" i dział "Urodziny". Dział "Urodziny" już istnieje w strefie użytkownika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Venix. Opublikowano 15 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 Również jestem za, ale można zrobić Bota który sam wskazuje kto, kiedy ma urodziny i po polsku :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna ^^ Opublikowano 30 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi