DemoN Opublikowano 10 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2018 (edytowane) Typ grafiki: Sygnatura Rozmiar grafiki: dozwolony dla sygnatury Tematyka: Counter Strike 1.6 Napisy: DemoN Format: jpg Dodatkowe informacje (kolorystyka, dodatkowe efekty itp.): Tło może być zielone/limonkowe i ognisty napis DemoN Kontakt: Przez forum Pozdrawiam i z góry dziękuję za wykonanie grafiki Edytowane 10 Października 2018 przez DemoN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lexa Opublikowano 10 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2018 Napis zrobiłam troszkę po swojemu, bo do tej kolorystyki ognisty by się bardzo gryzł, jednak jeśli nie pasuje to mogę zmienić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DemoN Opublikowano 10 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2018 Godzinę temu, shad0w napisał: Napis zrobiłam troszkę po swojemu, bo do tej kolorystyki ognisty by się bardzo gryzł, jednak jeśli nie pasuje to mogę zmienić. Witam, sygnatura jest w porządku lecz czekam na kolejne propozycje z bardziej widocznym napisem DemoN. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lexa Opublikowano 10 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2018 Jeszcze jedna propozycja ode mnie, inny napis. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DemoN Opublikowano 10 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2018 Czekam na kolejne propozycje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisu ♡ Opublikowano 28 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2018 Widzę że nikt nie zrobi ci więcej grafiki więc zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi