Skocz do zawartości
[Ankieta] Zagłosuj i Ty! ×

Aktualności

Nowy motyw forum

Prezentujemy wam nowy motyw forum, który po raz kolejny wykonał dla nas ARISovsky. Wszelkie błędy lub propozycje zmian możecie zgłaszać w specjalnym do tego temacie. Zapraszamy do oceny i komentowania.

Nowy motyw forum

Prezentujemy wam nowy motyw forum, który po raz kolejny wykonał dla nas ARISovsky. Wszelkie błędy lub propozycje zmian możecie zgłaszać w specjalnym do tego temacie. Zapraszamy do oceny i komentowania.

Nowy motyw forum

Nowy motyw forum

Fifa to nie pilka

Rekomendowane odpowiedzi

Jak już Jaszczur napiszł, to jest zbędna propozycja, btw już mi chcą robote zabrać xD

Jaszczur źle przeczytał . Myśle, że można wprowadzić takie coś pod nazwą np. " Opiekun kącika humoru" jedno słowo zmienione, ale pod nasz dział :P

Na innych sieciach nie zauważyłem, żeby osoba z taką rangą miały sporo do roboty. Jakieś śmieszne teksty, zdjęcia, filmy nie są wrzucane bardzo często. Może gdy na sieć zawita dużo więcej ludzi i zainteresowanie tym działem wzrośnie to stworzenie takiej rangi będzie miało sens. Jak na razie dla mnie to zbędne.

• 2 lata później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Przed rozpoczęciem przeglądania strony prosimy o zaakceptowanie Warunki użytkowania oraz Polityka prywatności.