ScAniX Opublikowano 11 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2018 Witam wszystkich! . Więc tak, mam na imię Szymon liczę już 19 wiosen (dokładnie skończę w sierpniu), uczęszczam do technikum w zs1 Lublin na profilu technik informatyk. Interesuję się e-sportem, programowaniem stron oraz technologią. Od miesiąca zacząłem swoja przygodę z siłownia (tak jestem trochę gruby :P) i mi się to podoba . Pogrywam w takie gierki jak: CS:GO (Osiągnięcia, jeśli można tak to nazwać: 2 lany , Global Elite wbity, 7/8 poziom faceit). Fortnite Left 4 Dead 2 Zula Europe Euro Truck Simulator 2 CS 1.6 (czasami) CS:S Liga Legend PUBG Rocket League Overwatch Wiedźmin 3 OSU! Jeśli chcecie się czegoś dowiedzieć to śmiało można pytać. A może jakieś Q&A ze mną będzie? Hmm 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisu ♡ Opublikowano 11 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2018 Witaj pokemonie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vegaz Opublikowano 11 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2018 No witaj wariacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lexa Opublikowano 11 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2018 No hejka, ja też technik informatyk. XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Najman Opublikowano 11 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2018 (edytowane) No cześć Edytowane 11 Października 2018 przez Najman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usuniety 4 Opublikowano 11 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2018 No elo mordo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pacia ♡ Opublikowano 12 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2018 Witaj Szymonie. Miło mi Cię gościć. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna ^^ Opublikowano 12 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2018 Heej :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna ^^ Opublikowano 12 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi