Vegaz Opublikowano 15 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2018 1. Twój Nick: JimBeam 2. Nick OSKARŻONEGO: KSWPUDZIAN 3. IP/STEAM ID OSKARŻONEGO: Nie wiem jak spr. IP (wiem nic z tym nie zrobicie, ale możecie zobaczyc.) Nazwa serwera: SURF + KLASY 5. Link do demka: http://d1.hltv.org.pl/srv54173/HLTV-1810150926-surf_ski_2.dem.zip 6. Rodzaj wspomagacza: AIM, WH 7. Rozpiska demka: Udaje że nie ma, pozniej pisze że wejdzie na innym ip itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rickkk Opublikowano 15 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2018 (edytowane) Od 0;30 zaczyna celownik mu latac (AIM), jednakze nie jestem w stanie nic zrobic bez steamid czy tez ip gracza oskarżonego. steamid sprawdzasz za pomoca "status" wpisujesz to w konsoli ip sprawdzasz za pomoca amx_ip - do tego mozesz nie posiadac uprawnien lub /ip - nie jestem pewny czy to dziala. Bez Steamid/ip nic nie zrobię proszę o zwrócenie uwagi na tego gracza przez administrację surfa gdy tylko powróci.@ peKU. @ Zboczonaa Edytowane 15 Października 2018 przez Rickkk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi