Rickkk Opublikowano 15 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2018 (edytowane) Rezygnuje z posady opiekuna serwera i administratora dd2 Powod: Zeby nie bylo ze lece na rangi skupie sie na jednym. Myslcie co chcecie uwazam ze tak bedzie lepiej a osoby ktore mysla o mnie tylko jako czlowieku ktory "kolekcjonuje rangi" niech zmienia swoje zdanie zamierzam wam udowodnić że taki nie jestem. Przykro mi tylko że chce pomoc jak moge a inni tego nie widza. Mowcie ze zachowuje sie jak dziecko za przeproszeniem wyjebane w to mam ( przeklenstwo dozwolone przez moderatora bo jest "za przeproszeniem") i zobaczymy kto chce pomoc a kto nie. Pozdrawiam Moderatora proszę o natychmiastowe zamknięcie tematu Edytowane 15 Października 2018 przez Rickkk 1 1 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisu ♡ Opublikowano 15 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2018 Zamykam za prośbą piszącego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi