CripGod Opublikowano 21 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2018 Twój nick: CripGodIP/SteamID: 176.221.120.105 Nazwa serwera: Zombie Escape by GreenHaze.pl [LVL][DBL XP 22-24][FREE VIP 21-23 Data otrzymania bana: 20.10.2018Mapa: ze_campescape_lg.bsp Powód bana: Leis Wykryto wyl to Opis sytuacji: No dostałem sobie wczoraj bana za wykrycie jakiegoś wspomagacza i jest to czysta prawda. Wczoraj właśnie sobie tak z nudów ściągnąłemi pograłem na innych serwerach jak to wygląda. Po pewnym czasie usunąłem wspomagacze, no to myślałem, że już jest wszystko ok. Wbiłem sobie na serwer powyżej i dostałem bana. Zapewne wykryto dalej u mnie jakiegoś wspomagacza, który dalej siedział mi w folderze cs. To odinstalowałem całego cs i zainstalowałem ponownie, z tego też powodu chyba nie mam jak wstawić ssy ponieważ usunąłem całego csa (przynajmniej ja nie mogłem znaleźć ich na nowo zainstalowanym csie). Podsumowując nie chciałem w żaden sposób oszukiwać w grze czy co tam innego, chciałem sobie luźno pograć. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bercik ♡ Opublikowano 21 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2018 No kolego to już za cheaty UB nie dostaniesz. Następnym razem pamiętaj aby nie cheatować ;) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bercik ♡ Opublikowano 21 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi