Rickkk Opublikowano 24 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2018 (edytowane) Dobra sytuacja wygląda następująco. Jako że gdy wchodzilem do gry to automatycznie mi ja zamykało postanowilem zrobic reinstall 1.6. No i problem znikł ale mam problem z mysza tzn nie mam pojecia czy mnie zrozumiecie ale gdy poruszam mysza w cs to jest tak jakby troszke opozniona i chodzi jak na maśle ;p (chodzi o to ze jak jade w prawo nia i zatrzytmuje to w cs jeszcze ma ten poslizg i nadal w prawo), poprzednio mialem tak ze jak w prawo dawalem i zatrzymywalem ( czy w innym kierunku) to automatycznie sie zatrzymywala i to bylo kozaczek. Need help bo sie autentycznie grac nie da i jak tego nie naprawie to bede warzywem do konca zycia :( tzn do konca moje kariery XD. Dodam ze w ustawieniach cs myszy mam tylko zaznaczone mouse look. Przepraszam że brzydko napisany post ale jestem bardziej niż zdenerwowany ^^ @ Takkar tylko cs bo w sumie tylko w to gram ;p @ Cisek do zamkniecia juz rozwiazalem problem Musialem pobawic sie z ustawieniami synchronizacji myszy Edytowane 26 Października 2018 przez Rickkk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ganci Opublikowano 24 Października 2018 Premium Udostępnij Opublikowano 24 Października 2018 kup kota to myszka ze uspokoji a powaznie nwm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takkar Opublikowano 24 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2018 Problem jest tylko w CS, czy też w innych grach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stenziu Opublikowano 24 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2018 Może podaj model myszy, czy używasz podkładki, sprawdzałeś laser (jak jest to myszka laserowa czy nie ma tam jakiegoś syfu)? Wyłączyłeś akceleracje? Grasz na steamie czy ns? Jaki system operacyjny? Wziąłeś stary cfg? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna ^^ Opublikowano 24 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi