Wale Was Na Leb Opublikowano 29 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2018 Pisze O Odwołanie bana, ponieważ macie takich super adminow ktorzy graja pewnie w cs miesiac i nie potrafia strzelac w te karabinki, daja bana jezeli ktos jest top1 na mapce nawet go nie sprawdzajac, nie majac pojecia o wh i aimie panowie nie mieliscie sie czego doczepic to wymysliscie sobie autobh? nie chodzi tu o ub ale o sam fakt nie zalezy mi zebym dostal ub bo jest duzo serverow na ktorych idzie pograc i gggra wiecej osob niz na waszym... i dalej bedzie tyle grac jezeli bedziecie miec takich Adminow ktorzy nie wiedza co to wh ani aimbot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rickkk Opublikowano 29 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2018 Ja dawałem bana kolego. Widzę że bardzo znasz sie na rzeczy wszystko przeanalizowales patrzyłeś demka i nie tylko. Wiesz że człowiek to maszyna i nie ma prawa się pomylić pod każdym względem a jak zrobi coś źle (czytaj omyłkowo) to jest najgorszy na świecie i nie ma żadnego pojęcia o grze czy rzeczach tej grze podobnych itp. Prostujac sprawę. Po pierwsze każdy ma prawo do pomyłki. Jezeli nie zgadzasz się z werdyktem to zawsze też możesz sie odwołać od tego werdyktu. Tak działa prawo i regulamin na tym forum (czyt. Tak jak w Polsce - demokratycznym kraju, poprostu odwołujesz się do wyższej instancji jeśli wiesz o co mi chodzi) Po durgie to nie jest dział żeby pisać smuty tylko aby odwołać się od bana kolego. Po trzecie wcale się nie wyróżniałeś grając w tym momencie na mapie. Zauwżyłem twoje dziwne skany przez ściane w miejscach gdzie jest dużo osób więc to mnie zaciekawiło. Po czwarte to że komuś robie ssy a pozniej one sa czyste i daje nastepnie bana za ABH to nie oznacza że szukam czegoś na siłe. Poprostu zauważyłem że ładnie za ładnie Ci to wychodzi więc postanowiłem to przeanalizować razem z innymi osobami. Po piąte nikt Cie tu nie trzyma na siłę i nie zmusza do gry na naszych serwerach. Po szóste jeżeli posiadasz naprawde obszerną i głęboką wiedze na temat wspomagaczy oraz przestrzegania regulaminów i praw, to zapraszam do złożenia podania o administratora lub UBT, jężeli oczywiście spełniasz wymagania. Po siódme nie jestem 24/7 przy komputerze abym mogł automatycznie odpisac na jakikolwiek post ktory zosatnie dodany do działu którym zarządzam. Więc nie miej mi za złe że nie mogę z prędkością światła napisac pod twoim odowłaniem się od bana jaka jest moja ostateczna decyzja. Po ósme nie dostosowałeś się w tym poście to wzoru aby się odwołać. Tak ciężko spojrzeć no przypięty post [WZÓR] odwołanie od bana. Moje podsumowanie jest takie że otrzymujesz UB, gdyż musiałem skonsultować sie z osobą która w mojej opini bardzo dobrze zna się na tym. Pozdrawiam, opiekun UBT 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rickkk Opublikowano 29 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi