Cisu ♡ Opublikowano 29 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2018 Typ grafiki: Sygnatura. Rozmiar grafiki: Taka jak na forum. Tematyka: Pokemon Napisy: Cisuś Format: Byle taki jak na forum. Dodatkowe informacje (kolorystyka, dodatkowe efekty itp.): Chciałbym żeby napis był po prawej stronie. Kontakt: Forum, steam, fb. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lexa Opublikowano 29 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2018 Dwie inne czcionki, niestety nie mogłam dodać do żadnej z nich polskiego znaku "ś". 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisu ♡ Opublikowano 29 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2018 Dziękuje. Poczekam jeszcze na inne pracę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3LAU Opublikowano 29 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2018 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisu ♡ Opublikowano 29 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2018 No to wygrało, temat można zamknąć, dziękuje wam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3LAU Opublikowano 29 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2018 Masz tapetę jakbyś chciał. Trochę czcionkę rozszerzyłem Nie chciało mi sie już skalować 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi