3LAU Opublikowano 1 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2018 #dzieńdobrywieczór, z dniem dzisiejszym chciałbym zrezygnować z rangi grafika na forum. Powody myślę że administracja niektóre zna. Pewne komentarze pojawiające się pod moim adresem są nie na miejscu. W mojej opinii tworzenie swoich prac w oparciu jedynie o wybranie czcionki i wstawienie tekstu nie powinno nosić miana tworzenia grafiki. Życzę rozwoju twórczości. Tworzenie dla was grafik to mega frajda dlatego cieszę się że mogłem je dla was robić Dziękuje za uwagę. 1 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lexa Opublikowano 1 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2018 A ja dziękuję za współpracę mimo wszystko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisu ♡ Opublikowano 1 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2018 No szkoda, bo Twoje pracy były bardzo ładnie i staranie zrobione. Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
♥♥♥♥♥Sasha Grey ♥♥♥♥♥ Opublikowano 1 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2018 Wielka szkoda ze odchodzisz ,twoje prace mega mi sie podobaly,na propsie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fixen ♡ Opublikowano 4 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2018 Ranga odebrana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fixen ♡ Opublikowano 4 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi