LeiNad Opublikowano 5 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 Witam! Od kilku dni jestem członkiem Waszej społeczności, nadszedł ten czas, aby się oficjalnie przywitać! Więc tak, na imię mam Daniel, liczę 19 lat, pochodzę oraz mieszkam w Częstochowie. Uczęszczam do IV klasy technikum o profilu logistycznym. Aktualnie #freeagent, lecz aspiruję i dążę do zostania profesjonalnym graczem Counter-Strike'a Global Offensive, poza tym lubię imprezować, spędzać czas ze znajomymi oraz pograć rekreacyjnie w koszykówkę. Na sieć trafiłem dzięki @ Endrjuu ♡, znamy się dość długo, mam nadzieję, że nie żałujesz tego czasu. Jeżeli ktoś ma jakieś pytania co do mojej osoby, zapraszam do ich zadawania! Mam nadzieję, że ciepło mnie przyjmiecie, essa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pacia ♡ Opublikowano 5 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 Witaj Daniel. ^^ Oczywiście, że nie żałuję. Zapraszam też na ts3, gdzie możemy pogadać. ^^ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisu ♡ Opublikowano 5 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 Nie znam typa. Siema mordo! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna ^^ Opublikowano 5 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 No siemka siemka! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisu ♡ Opublikowano 6 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi