KTIVGames Opublikowano 6 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 Dodac do wzorów w dziale ubt Data i godzina zdarzenia po co żeby ułatwić prace w przypadku powiedzmy zgłoszenia żeby wiadomo kiedy dana sytuacja wystąpiła by łatwiej móc sprawdzać demka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Míś Opublikowano 6 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 "Do wzorów"? Chyba do wzoru. Przy wrzucaniu SSów jest to kompletnie niepotrzebne. Przy skardze na gracza jak najbardziej dobra zmiana. Jestem za tym żeby to wprowadzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KTIVGames Opublikowano 7 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2018 (edytowane) 11 godzin temu, Míś napisał: "Do wzorów"? Chyba do wzoru. Przy wrzucaniu SSów jest to kompletnie niepotrzebne. Przy skardze na gracza jak najbardziej dobra zmiana. Jestem za tym żeby to wprowadzić. tak tak mi chodziło o skargi na chiterów bo ubt ma dostęp do bansa więc wie kiedy był ban itp.Źle sprecyzowałem trochę zdanie edit ewentualnie do wzoru unbana dodać ale oznaczyć tylko w przypadku bana bez ss bardziej dla informacji dla admina który ma rozpisać demko (bo nie ma dostępu do czasu a też nie zawsze będzie pamiętać o której zbanował dana osobie proszę o wypowiedz @ Rickkk co on o tym sądzi Edytowane 7 Listopada 2018 przez KTIVGames Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pacia ♡ Opublikowano 7 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2018 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi