youtube.com/Din0s4ur Opublikowano 8 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2018 (edytowane) Twój nick: Din0s4urIP/SteamID: STEAM_0:1:244242598 Data otrzymania bana: HGW (huj go wie) ok. 19.55Mapa: De_dust2Admin nadający bana: NIE WIEM Powód bana: SSYScreeny: https://www114.zippyshare.com/v/NOcqHOkG/file.html Opis sytuacji: Grając i zabijając dostałem bana za ssy Edytowane 8 Listopada 2018 przez youtube.com/Din0s4ur zły link bo panicz z ub teamu nie może z mediafire... ech Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
youtube.com/Din0s4ur Opublikowano 8 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2018 to dostane ub ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rickkk Opublikowano 8 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2018 Nie jestem w stanie pobrać ssów 4. Gdy nasze ss-y są już spakowane w paczkę, wrzucamy ją na zippyshare.com lub hostuje.net. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
youtube.com/Din0s4ur Opublikowano 8 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2018 japier... dobra... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rickkk Opublikowano 8 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi