[S] Maniacs Opublikowano 10 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2018 Chce sie odwołac do bana ktorego dostalem nie slusznie Name ; maniacs ip : 145.239.237.121:27070de_dust20092.bmp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[S] Maniacs Opublikowano 10 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2018 masz name . masz serwer . masz screena na chuj wiecej ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rickkk Opublikowano 10 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2018 A więc zaczynajmy. Po pierwsze pomogę Ci ze wzorem bo widzę ze masz problem. Twój nick: Maniacs IP/SteamID: 188.147.106.22 Data otrzymania bana: 10.11.2018 - 14:12:53 Mapa: DD2 Admin nadający bana: Tutaj zazwyczaj nic nie wstawiamy bo nie wiemy kto nam nadał bana Powód bana: Aimbot Screeny: Brak Opis sytuacji: Jak sytuacja wyglądała w twoim odczuciu Druga sprawa to rozpiska HLTV z linku : http://d1.hltv.org.pl/srv53507/HLTV-1811101359-de_dust2.dem.zip Mapa dd2 [00:32] - Stoisz w tunelu gornym, jesteś wcelowany w kierunku skrzyni. Gdy przeciwnik wychodzi z za skrzyni oddajesz dwa strzaly ktore trafiaja w glowe mimo że twój celownik był w innym miejscu, może to lag w hltv więc to jest neutralne [01:01] - Wchdzisz do górnych tuneli z bsa B, przeciwnik jest przy skrzyniach obok schodow nie jesteś wcelowany w niego ale po oddaniu strzałów celownik ląduje na głowie przeciwnika. Potem jest zwykły kill na schodach. Neutralne dowód tutaj też. Chociaż przypuszczam że posiadasz aima na przycisk. [06:20] - Wchodzisz na skrzynie przy b i wcelowywujesz sie w CT spawn. Widzisz przeciwnika ale zamiast oddać strzał czekasz co w mojej opini było oznaką że włączasz aima. Przy okazji zmieniłeś broń na glocka. I co? Nagle twoj celownik przeskoczyl na tors/pas przeciwnika nienaturlanie zacząłeś strzelać ale nie zabiłeś. [07:12] - Czelkasz z kolegą aż CT skrócą tunele i kolo B i pobiegna przez spawna TT, celując w tunel jeden z CT wyskakuje i jak robot oddajesz strzal w przeciwnika w powietrzu, i celownik szybko przeskakuje na tego ct w tunelu ktory byl za nim. Aim ci zwariował. Widać że odpalony. [08:27] - Tutaj biegniesz po bs B i nie spodziewaleś sie wyjścia przeciwnika z tunelów. Znowu celownik na poziomie torsu/pasa. W slowmotion można zauważyć niewilki przeskok gdyż celownik byl blisko przeciwnika gdy ten wychodził [08:52] - Tutaj poezja w twoim wykonaniu kampisz na bs czekajac na CT którzy biegną by rozbroic bombe. Gdy tylko wchodza w bsa przez drzwi ty ich widzisz i zamiast strzelac to sie na nich patrzysz. Pewnie znowu odpalałeś aima. Nagle celownik leci na tors jednego z ct, w tym czasie drugi chowa sie za skrzyniami tam gdzie jest zaplantowana paka, oddajesz kilka strzalow i automatycznie celowik nienaturlanie przeskakuje na przeciwnika który sie schowal za skrzyniami. Aim ci zwariowal w tym momencie, więc wrociles i dobiles tego pierwszego, drugiego pozniej normlanie z kosy zabiles. [14:25] - Biegniesz na shorta i nie spodziewales sie skrótu CT z gali, gdy on na Ciebie wychodzi automatycznie celownik leci na tors. Miałeś włączonego aima. Odrazu po tej akcji byłem pewny i dałem ci bana. Mój werdykt taki że używasz aima i bezszczelnie prosisz jeszcze o UB. NIE MA TAKIEJ OPCJI Trzecia sprawa to zachowaj mój drogi kulture. Buziaki Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rickkk Opublikowano 10 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi