♥♥♥♥♥Sasha Grey ♥♥♥♥♥ Opublikowano 11 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2018 Z dniem dzisiejszym chciałbym się pożegnać z każdym,wielkie dzięki dla każdego za atmosferkę jaką tu stworzyliście.Przesiadując na forum praktycznie 24h /7 myślałem że się fajnie wszystko potoczy ale niestety spina z @ Rickkk za którą cię przepraszam mordo,doprowadziła do tego że nic już tu po mnie.Szczerze to naprawdę nie liczyłem na tą range moderatora ale jak zobaczyłem jak jest z moją aktywnością w porównaniu do innych kandydatów to miałem jedne z większych szans ale po raz kolejny wygrało kilka fajnie złożonych zdań....Mniejsza o to proszę o zabranie Halloweenowej rangi i rangi admina 4maps. @ Endrjuu ♡jesteś naprawdę fajną kobitką,dziękuje ci mega za tego steama(jeżeli chcesz to mogę ci go oddać żeby nie było że lece na konkursy),dziękuje ci tez za tą szanse w UBT @ Fixen ♡Mega pomocny facet z ciebie Wielkie Dzięki @ Cisuś ♡ pomocny śmieszek(BOT) Dziękuje ci za wszystkie rozmowy na Chatboxie @ peKU.Chyba najlepszy właściciel/opiekun serwera jakiego widziałem fajny pogodny facet który lubi popysować do graczy na serwerze,Dzięki również tobie za danie szansy bycia adminem na twoim serwerze Papatki,dzięki za wspólnie spędzony czas 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisu ♡ Opublikowano 11 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2018 Mordo!!!! To nie pierwsza i nie ostatnia rekrutacja, jest jeszcze szansa! No, ale jak chcesz, trzymaj się! ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fixen ♡ Opublikowano 11 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2018 Szkoda, wymagania oraz kryteria doboru są dosyć ostre. W większości wypadków podanie odwaliło 70%. Jeśli go nie rozwiniesz, piszesz z błędami, to niestety szanse z automatu są mniejsze. Tak czy owak dzięki za wszystko i powodzenia w życiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pacia ♡ Opublikowano 11 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2018 Zapracowałem na swojego steama. Jest twój. Wpadaj czasem do nas. :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bania Opublikowano 11 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2018 Elo. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rickkk Opublikowano 11 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2018 No pa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrZ3SiU Opublikowano 12 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 No to Elo........ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna ^^ Opublikowano 12 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 Bay Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cremaster Opublikowano 12 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 No hejka cheaterze ja wiem wszystko xD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzarnyOgien Opublikowano 12 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 No elo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi