ToMsoN Opublikowano 14 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2018 Twój nick: ToMsoN/PlayerIP/SteamID: 185.144.174.10 Data otrzymania bana: 14.11.2018Mapa: DD2 leczenieAdmin nadający bana: Nawet nie wiem od kogo o.O Powód bana:CheaterScreeny: --- Opis sytuacji: Sam nie wiem za co dostałem bana, gram na waszym serwerze od hmm 4-5 dni, mimo dużo lepszych stat nigdy nie było problemów a dziś chyba 2 skany przez bramę na długą i od razu ban permanently... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rickkk Opublikowano 14 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2018 Nie ma gracza o nicku "ToMsoN/Player" w bansie. Podaj nick jaki miales na serwerze podczas bana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMsoN Opublikowano 14 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2018 ToMsoN a w konsoli bana mam Player... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rickkk Opublikowano 14 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2018 (edytowane) Pokaż co masz w konsoli po wejsciu na serwer, skopiuj to. IP się zgadza z tym co podałeś ban jest na "Player". Przykro mi ale zmiana nicku nie pomoze ci w odbanowaniu. Bana jakiego dzisiaj dawałem takiemu graczowi był za oczywistego aima którego nie będę nawet rozpisywał. Nie daje Ci UB z oczyswistych powodów. Niezła próba ;) @ ToMsoN Ale jeśli chcesz zobaczyc siebie w akcji to zapraszam http://d1.hltv.org.pl/srv53507/HLTV-1811141806-de_dust2.dem.zip Od 11;18 zaczyna się zabawa link do dema poprawiony Edytowane 14 Listopada 2018 przez Rickkk 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rickkk Opublikowano 14 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Míś Opublikowano 15 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2018 Po sprawdzeniu kilku rzeczy i zapisów, zapytaniu kilku osób co sądzą odnośnie tego tematu, razem z Administracją doszliśmy do wniosku, że może to być zbieg okoliczności. Na ten moment daję UB. Spokojnej, a przede wszystkim uczciwej gry życzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Míś Opublikowano 15 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi