CzarnyOgien Opublikowano 17 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 Witam. Ja mam wielką prośbę do wszystkich. Otóż tak potrzebuję do piątku koniecznie pobrać 3 filmy na komputer (naprawdę). Nwm jak pobrać , nigdzie nie mogę znaleźć i proszę was o pomoc. Filmy: Pele narodziny legendy Creed Annabelle narodziny zła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cremaster Opublikowano 17 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 Poszukaj może na torrentach albo chomikuj. Wpisz w google nazwa filmu chomikuj/torrent i powinno coś wyskoczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plaga Opublikowano 17 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 Ja polecam ci pobieranie z chomikuj lub cdax Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzarnyOgien Opublikowano 17 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 Ta ,ale na cda nie ma tych filmów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plaga Opublikowano 17 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 6 minut temu, CzarnyOgien napisał: Ta ,ale na cda nie ma tych filmów No to chomikuj lub torrent Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi