Plaga Opublikowano 17 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 Witam proponuję dodać na forum takie coś jak "Kto przeglądał temat?" Będzie pokazywało to jak aktywny jest jakiś dział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna ^^ Opublikowano 18 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 Też chciałam dać taką propozycję, więc jestem na TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Míś Opublikowano 18 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 Jestem za. Może się przydać do sprawdzania aktywności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisu ♡ Opublikowano 18 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 W sumie, można to dodać. Jestem za. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emzii ♥ Opublikowano 18 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 Jak najbardziej ZA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weak. Opublikowano 18 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi