Rickkk Opublikowano 18 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 (edytowane) Zapożyczę wzór z działu DD2 Nazwa propozycji: Plugin Report Player Co wniesie nowego?: Ogólnie chcialbym poinformować żeby właściciele @ Endrjuu ♡ @ Fixen ♡wznowili rekrutacje na MultiAdmina no bo tylko ja jestem. Żeby wszystko fajnie działało musi być napewno więcej MA. Do rzeczy nie mam pojęcia jak to wygląda od strony technicznej, wiec czekam na wypowiedź @ PaeK. Widziałem to nie raz na innch serwerach i myślę że jest to fajne rozwiązanie bo zgloszenie na potencjalnego czitera dostalibysmy natychmiast z serwera na ShoutBoxa. Jezeli technicznie udało by się to, to chcialbym zeby wgrac to na serwer DD2/4maps/surf/csgo i inne jezeli wlasciciele by sie zgodzili. Nie mam pojęcia co więcej o tym napisać ale napewno to że miałem to w głowie przez dłuzszy czas nie wiedzieć czemu dopiero teraz pomyslalem aby o tym napisac. Czekam na wasze komentarze Krótki opis*: Plugin po wpisaniu /zglos wyswietla menu z wyborem gracza a po jego wybraniu menu z powodami. Po wybraniu wysyła informację do bazy danych ShoutBox-a Myslę i wydaje mi sie ze minusem tego moga być fake reporty ale sam fakt ze dostalibysmy informacje o potencjalnym cziterze natychmiast przyćmiewa ten minus. Link do pluginu: https://amxx.pl/topic/133053-report-player/ Edytowane 18 Listopada 2018 przez Rickkk 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plaga Opublikowano 18 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 Ciekawy plugin Jestem jak najbardziej za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisu ♡ Opublikowano 18 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 Jestem za tym, żeby wznowić rekrutacje i dodać ten plugin. Było by to ułatwienie i to nawet dobre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stenziu Opublikowano 18 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 Jestem za lecz lepiej wprowadzic jakis osobny shoutbox czy coś w tym stylu aby spamu nie było. https://amxx.pl/topic/133053-report-player/?p=636328 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cremaster Opublikowano 18 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 Spoko pomysł ale nie wiem czy aktualnie jest technik forum który mógłby to wgrać na sb. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzarnyOgien Opublikowano 18 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 Fajny pomysł i pewka ,że tak xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avcio Opublikowano 18 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 Jak najbardziej za tymi propozycjami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emzii ♥ Opublikowano 18 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 Oczywiście, że za. Taki plugin bardzo przyda się na każdym serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudzio Opublikowano 18 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 Wypowiem się i ja. Jeden MA to mało napewno jestem za. Druga propozycja jest ciekawa i tak jak piszesz jest ten minus z niewiarygodnymi skargami ale dla adminów jest to na plus wchodząc na serwer wiem że taki nick był zgłaszany i go sprawdzam według mnie napewno jest to na plus. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pacia ♡ Opublikowano 21 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2018 Podejmujemy jedno lub więcej z działań: Dokładnie analizujemy temat. Problem podany w temacie zostanie niedługo rozwiązany. Pracujemy nad znalezieniem rozwiązania/przyczyny problemu. Podejmujemy ważną decyzję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi