Noel_Q Opublikowano 18 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 Twój nick: Noel_QIP/SteamID: '88.130.52.112' Nazwa serwera: GreenHaze.pl / Only DD2 Data otrzymania bana: 18,11.18Mapa: DD2 Powód bana: Reason: 'Wstaw fotki na GreenHaze.pl'Screeny: https://www77.zippyshare.com/v/MJxnieIW/file.html Opis sytuacji: Nie wiem, po fleshu na midzie zabilem typa :P i wtedy ban. Wyciek z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ GreenHaze.pl [AMXBans] Reason: 'Wstaw fotki na GreenHaze.pl' [AMXBans] Duration: 'permanently' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_ID_LAN' [AMXBans] Your IP: '88.130.52.112' [AMXBans] ======================================= Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rickkk Opublikowano 18 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 (edytowane) Jeden ss, jest z innej rundy/serwer nie wiem, cztery są wporządku ale brakuje jednego. Jak chcesz dostac UB wstaw wszystkie 5 ssów z chwili kiedy dostawales skriny. NIE ZMIENIAJ IM NAZWY, tylko wstaw tak jak masz w folderze cstrike. Nie ma mozliwosci aby mialy nazwe SS1 itp. Powinny miec de_dust(i jakies liczby) @ Noel_Q nie mozliwe ze dostales wiecej niz 5 ssow bo jest tylko jedna opcja dania ssow graczowi, czyli 5 Edytowane 18 Listopada 2018 przez Rickkk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Noel_Q Opublikowano 18 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 lel czk zaraz dodam czyli dostalem wiecej niz 5 ssow :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Noel_Q Opublikowano 18 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 to niezle mam jakies 10 ss;ow zaraz wysle wszystkie czk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Noel_Q Opublikowano 18 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 i zobaczysz ze mam wiecej niz 5 kolego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Noel_Q Opublikowano 18 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 https://www81.zippyshare.com/v/S7e3Wvgb/file.html Masz tu wszystkie ss'y ktore mi zrobiono ;) teraz dawaj ub bo topke musze wbic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Noel_Q Opublikowano 18 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 7 minut temu, Rickkk napisał: Jeden ss, jest z innej rundy/serwer nie wiem, cztery są wporządku ale brakuje jednego. Jak chcesz dostac UB wstaw wszystkie 5 ssów z chwili kiedy dostawales skriny. NIE ZMIENIAJ IM NAZWY, tylko wstaw tak jak masz w folderze cstrike. Nie ma mozliwosci aby mialy nazwe SS1 itp. Powinny miec de_dust(i jakies liczby) @ Noel_Q nie mozliwe ze dostales wiecej niz 5 ssow bo jest tylko jedna opcja dania ssow graczowi, czyli 5 https://www81.zippyshare.com/v/S7e3Wvgb/file.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rickkk Opublikowano 18 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 (edytowane) Skoro dałeś reszte ssów, a i tak nie ma 5 które były robione w jednej akcji, czyli w tej z fleszem, niestety nie dam UB. Jak znajdziesz zagubionego ssa to napisz nowy temat. Ps. Prosilem żebyś nie zmieniał nazwy, a w nazwie masz "de_dust(cyferki).bmp.bmp" Edytowane 18 Listopada 2018 przez Rickkk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi