Poland Football Club Opublikowano 20 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2018 Twój nick: Poland Football ClubNazwa serwera: 4 MAPS Screeny: https://www36.zippyshare.com/v/DzATxIgR/file.htm Opis sytuacji: Admin zaczął przeklinać na czacie, że ze mną nie da się grać :C Zrobiło mi się smutno z tego powodu. PS. Nie mam zamiaru więcej grać na tym serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rickkk Opublikowano 20 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2018 (edytowane) Daj wszytskie ssy. W paczce znajduja sie tylko 4 @ PaeK zmien prosze te ssy zeby byla tylko jedna opcja 5 ssow Edytowane 20 Listopada 2018 przez Rickkk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poland Football Club Opublikowano 20 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2018 Raczej tyle dostałem :P Też się zdziwiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rickkk Opublikowano 20 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2018 Jesli jakis admin zachowuje sie nie stosownie z regulaminem, mozesz złożyć skarge ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rickkk Opublikowano 20 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi