AgresywnyOgórek Opublikowano 21 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2018 W dniu dzisiejszym wita was kolejny nowy użytkownik. Eloszka wszystkim. Mam na imię Dawid, 16 lat i chodzę do klasy 3 gimnazjum. Patrząc na mój wiek powinienem chodzić do klasy ponadgimnazjalnej, ale niestety musiałem zostać rok dłużej w zerówce . Gram w cs bardzo długo, nie wiem ile dokładnie, ale jeśli bym miał już napisać/powiedzieć tak na oko, to grałbym już jakieś 3 lata. Jak się opiszę tak mnie zapamiętacie, więc jestem osobą sympatyczną, miłą, uprzejmą i troskliwą jeśli jest to potrzebne. Bardzo szybko i dobrze nawiązuje kontakty z innymi ludźmi i nie lubię osób które są zakłamane. Każda osoba czymś się interesuję, a więc ja się interesuję w pierwszej kolejności sportem każdego rodzaju ( najbardziej piłka nożna, koszykówka i piłka siatkowa ). Dołączyłem na sieć razem z moim kolegą, który ujawnił się już na forum i pisał coś na ShoutBox'ie @HaQ4Rr. Jeszcze powrócę do sportu w tym momencie zaczęły mnie interesować sporty walki, takie jak box, kickboxing, muya-thai, mma itd. Bardzo lubię oglądać filmy akcji o takich tematach jak nielegalne walki, nielegalne podróże. Również czasami lubię pooglądać horrory, ale nie sam, bo się boję jeśli już mam oglądać robię to z inną osobą. Lubię takie serwery jak : Only DD2, Jailbreak, Deathrun, ale u was będę grał na DD2, ponieważ ten serwer teraz mi bardziej jakoś pasuję. To tyle w moim przywitaniu, czasami możecie zobaczyć jakieś takie prace redaktorskie, ponieważ też się tym zajmuję. Myślę, że mnie przyjmiecie i będzie miła atmosfera, więc ja się z wami żegnam i widzimy się na DD2 oraz na forum jak będę pisać na SB. Pozdrawiam i eloszka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plaga Opublikowano 21 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2018 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisu ♡ Opublikowano 21 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2018 Witaj na sieci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dayloos Opublikowano 21 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2018 O siemka, widzimy się na tym dd2! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikołajek ♥ Opublikowano 21 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2018 Mój Ziomek hah ❤ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzarnyOgien Opublikowano 21 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2018 No heja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takkar Opublikowano 21 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2018 Siema mordo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pacia ♡ Opublikowano 21 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2018 Witam Cię cieplutko Dawidzie. Milo, że o sobie troszkę od powiedziałeś. Serdecznie zapraszam Cię do redakcji, nie ma obecnie żadnego redaktora. A ja sama straciłam wenę do tworzenia. Czasem coś dodaje. Jeśli chodzi o DD2, to zapraszam do odebrania darmowego VIPa za głosowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Míś Opublikowano 21 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2018 Hejka. Zapraszam na DD2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrZ3SiU Opublikowano 21 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2018 Siemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna ^^ Opublikowano 21 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2018 No cześć! Ciebie też zapraszam na Teamspeak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeiNad Opublikowano 21 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2018 Cześć ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna ^^ Opublikowano 22 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi