Dayloos Opublikowano 21 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2018 (edytowane) Typ grafiki: Awatar Rozmiar grafiki: Forum Tematyka: Coś z moim awatarem teraz, sygnaturką związanego może być, lub według grafika (pomysłowość grafika) Napisy: BialyOgien Format: jpg, png (chyba dobre podałem nie znam się, proszę aby grafik wybrał według tego co napisałem nie chcę gifa oczywiście) Dodatkowe informacje (kolorystyka, dodatkowe efekty itp.): Liczę na pomysłowość grafika Kontakt: Na forum siedze cały czas, lub na profilu gg itp Edytowane 21 Listopada 2018 przez BialyOgien Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAv Opublikowano 21 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2018 https://imgur.com/a/Q67g0Jf Trzymaj avatar Jak coś do zmiany to pisz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dayloos Opublikowano 21 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2018 (edytowane) Kooozak mordo, dzięki!! Mogę takie coś z napisem Dayloos? (Mój stary nick) Edytowane 21 Listopada 2018 przez BialyOgien Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAv Opublikowano 21 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2018 Jutro podeślę na pw, bo dzisiaj już wyłączyłem kompa. Tymczasem zamykam temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi