Takkar Opublikowano 21 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2018 Typ grafiki: Sygnatura Rozmiar grafiki: Forumowe Tematyka: CS Napisy: Takkar Format: Najlepiej GIF Dodatkowe informacje (kolorystyka, dodatkowe efekty itp.): -/ Kontakt: Forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAv Opublikowano 22 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 Niestety, nie mogę zrobić GIF'a, ponieważ Photoshop CC nie działa na systemach 32bit'owych. Z góry przepraszam, ale narazie nie mogę nic z tym zrobić, zamiast tego mogę zrobić normalną sygnaturę w formacie .png, jeżeli pasuje ci to @ Takkarto proszę żebyś się wypowiedział. Jeszcze raz przepraszam i czekam na odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takkar Opublikowano 23 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2018 Pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAv Opublikowano 26 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2018 @ Takkar 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takkar Opublikowano 26 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2018 Super, biorę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi