Wale Was Na Leb Opublikowano 22 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 Twój nick: Wale Was Na LebNazwa serwera: DD2 Screeny: - Opis sytuacji: < [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : Wale Was Na Leb [AMXBans] Powod : ' Cheater ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ GreenHaze.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [AMXBans] Twoje IP : ' 91.237.85.187 ' [AMXBans] =============================================== Kicked by Console: Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Konsole. Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja konsole@ AJNMoze Myślałeś ze mam wh ponieważ Skanowałem w miejsca gdzie są ludzie Ponieważ... w momencie gdzie mi dałeś bana Rasta Man zabił gracza na gali, to chyba wiedziałem ze tam jest i chciałem Zafartować i poskanowac Moim Zdaniem Przesadzasz Dziś, Ale Podczas Sprawdzania Mógł byś się teraz sugerować Słuchawkami a nie tylko tym ze ktoś skanuje jeżeli jakiś gracz kogoś zabil to chyba proste ze będę wiedział ze tam jest ?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AJN Opublikowano 22 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 Co ty wypisujesz, to nie cyrk . Niedlugo wszystko Ci wyjasnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wale Was Na Leb Opublikowano 22 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 1 minutę temu, AJN napisał: Co ty wypisujesz, to nie cyrk . Niedlugo wszystko Ci wyjasnie Cyrk, ? Dałeś Dzisiaj Polowie Serva Bana, ja nie wiem co sobie Wymyślasz ale na pewno nie uważaj ze gram na haxach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AJN Opublikowano 22 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 http://d1.hltv.org.pl/srv53507/HLTV-1811221456-de_dust2.dem.zip 05:45-06:07 celowanie na brame rowno z esp, dalej wyjscie celownik 07:00-07:25 ahhh 11:00-11:45 moment kiedy skanuje, halas, wyczekanie celowanie 12:03 , rozrzut cos tam w nim jest, wyczekanie 15:25-15:34 moment na schodach gala, perfekt celowanie po lini w glowe 16:20-16:35 , celowik strzaly Sprawa wyglada tak ze obserwuje juz jakis czas, to nie tak ze to nagle dzis, kilkakrotnie juz cos podejrzewalem. W najblizszym czasie wyciagne inne demka, cos nowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wale Was Na Leb Opublikowano 22 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 17 minut temu, AJN napisał: http://d1.hltv.org.pl/srv53507/HLTV-1811221456-de_dust2.dem.zip 05:45-06:07 celowanie na brame rowno z esp, dalej wyjscie celownik : Celownie przez Brame, moze wydawalo ci sie ze celuje bo rashuje mida? 07:00-07:25 ahhh : tego nie rozumiem, Normlane Skanowanie, Po czym nie udane bo nikogo nie zabilem , Myslisz ze jak bym mial wh to bym go uzywal i jeszcze nie trafia 95%? z tego co widze na nim ?:O 11:00-11:45 moment kiedy skanuje, halas, wyczekanie celowanie - Rozpoczencie Rundy Skanowanie na antyrasha ?:O 12:03 , rozrzut cos tam w nim jest, wyczekanie - Rorzut jak widac na demku jest nie widac tam zadnego Recoila XD 15:25-15:34 moment na schodach gala, perfekt celowanie po lini w glowe - Normalne Wchodzenie na gale sprawdzanie 2 najwazniejszych Miejsc, Schody i Mostek ?:O 16:20-16:35 , celowik strzaly - Normalne Lipne Full auto ?:) Sprawa wyglada tak ze obserwuje juz jakis czas, to nie tak ze to nagle dzis, kilkakrotnie juz cos podejrzewalem. W najblizszym czasie wyciagne inne demka, cos nowego SPrawa Wyglada tak ze nic tutaj moim zdaniem nie ma wyjasnilem swoja Opinie i czekam na Decyzje UBT No to tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plaga Opublikowano 22 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi