Plaga Opublikowano 22 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 (edytowane) Witam Mam dla was parę propozycji 1. Jak się wchodzi w kogoś profil który ma muzykę w profilu to się sama włącza a ja bym proponował że dana osoba jak będzie chciała to ją włączy 2. Aby dodać opcję "usuń" a nie "ukryj" znaczy się żeby były dwie te opcje bo na np. chciałem usunąć post a się nie da a da się tylko ukryć 3. "Dział Administracji" aby przesunąć pod "Regulaminy" 4. Usunąć "HALLOWEEN" https://greenhaze.pl/forum/1814-halloween/ bo już był Halloween 5. Przesunąć nad duł "Turniej Liga of Legunda" 6. Dodać rangę Opiekun Głosowania który będzie oddawał reputacje za oddanie głosu na serwery Edytowane 22 Listopada 2018 przez Jajo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fixen ♡ Opublikowano 22 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 1. Celowo jest tak zrobione, jeśli nie chcesz słuchać muzyki możesz wyciszyć kartę. 2. Opcja usuń jest na forum, ale nie jest dostępna dla użytkowników ze względu na statystyki. Masz możliwość ukrycia i tyle wystarczy, zwykli użytkownicy i tak tego nie widzą. 3. Nie jest to, aż taki ważny dział aby miał być tak wysoko. 4. Skończą się wszystkie konkursy to zostanie usunięty. 5. Dział będzie usunięty po skończeniu turnieju. 6. Od tego jest właściciel serwera, więc ranga jest zbędna. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plaga Opublikowano 22 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 Dobra można zamknąć temat. @ Fixen ♡ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pacia ♡ Opublikowano 22 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi