Mikołajek ♥ Opublikowano 22 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 (edytowane) 1. Imię: Jakub 2. Wiek: 15 3. Staż na forum: od wczoraj ( mam nadzieję, że przymkniecie na to oko ) 4. Jak sobie wyobrażasz swoją przyszłą pracę jako Redaktor?: Ogólnie, nie ma redaktorów, wiem, że mam mały staż, ale chciałbym chociaż spróbować i pomóc administracji bo @ Endrjuu ♡, sama rady by nie dała 5. Co przemawia za tym, żeby Cię przyjąć? (prosimy o dłuższą wypowiedź): To tak, 1 gazetkę napisałem w szkole w 3 klasie, fajnie mi wyszła, podobała się innym, ale stwierdziłem, że nie będę tworzył gazetek w takim wieku, więc wolałem dorosnąć i spróbować pisać więcej gazetek. Mam zdolności, lubię być redaktorem, lubię robić to co kocham, mam plany jak urozmaicić redakcję, cóż okażę się dopiero, jak mi się uda trafić na rangę redaktor. Lubię poznawać nowych ludzi, pośmiać się z nimi, nie lubię kłótni, z nie którymi ziomkami już się tutaj porozumieliśmy xd i jakoś to idzię 6. Posiadasz jakieś doświadczenie w tej dziedzinie? (gazetka szkolna, blog itp.): tak jak wspomniałem wyżej, pisałem gazetkę szkolną, ale tylko raz w 3 klasie i chciałbym do tego powrócić ^^ 7. Próbny materiał: Jeśli chodzi o posty, będzie ich z czasem więcej w 1 dniu ^^ Edytowane 22 Listopada 2018 przez HaQ4Rr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dayloos Opublikowano 22 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 (edytowane) Jeżeli będzie więcej takich artykułów to czemu nie? Na razie małe tak +Wiek -Staż +Dobry artykuł -Mało wpisów itp... +Dobre pomysły Edytowane 22 Listopada 2018 przez BialyOgien Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisu ♡ Opublikowano 22 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 Na nie. - Staż na forum - Posty +/- Wiek + Chęć do pracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAv Opublikowano 22 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 Jestem za tym żeby dać szansę na okres próbny, tak jak drugiemu koledze. Te posty i staż no nie zadowalają, ale widzę, że masz chęci więc jestem w stanie ci uwierzyć, że mnie nie zawiedziesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzarnyOgien Opublikowano 23 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2018 Jestem na tak ( Można dać mu szansę) +Chęci +Pomocny +Zapał +Wiek -staż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pacia ♡ Opublikowano 23 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2018 Tak jak twój kolega, masz zapał do działania. Seria, którą przedstawiłeś zaciekawiła obywateli GH. Witaj w załodze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pacia ♡ Opublikowano 23 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi