Skocz do zawartości
[Ankieta] Zagłosuj i Ty! ×

Aktualności

Nowy motyw forum

Prezentujemy wam nowy motyw forum, który po raz kolejny wykonał dla nas ARISovsky. Wszelkie błędy lub propozycje zmian możecie zgłaszać w specjalnym do tego temacie. Zapraszamy do oceny i komentowania.

Nowy motyw forum

Prezentujemy wam nowy motyw forum, który po raz kolejny wykonał dla nas ARISovsky. Wszelkie błędy lub propozycje zmian możecie zgłaszać w specjalnym do tego temacie. Zapraszamy do oceny i komentowania.

Nowy motyw forum

Nowy motyw forum

przyjęte HaQ4Rr na Redaktora?!

Mikołajek ♥

Rekomendowane odpowiedzi

1. Imię: Jakub

2. Wiek: 15
3. Staż na forum: od wczoraj ( mam nadzieję, że przymkniecie na to oko :) )
4. Jak sobie wyobrażasz swoją przyszłą pracę jako Redaktor?: Ogólnie, nie ma redaktorów, wiem, że mam mały staż, ale chciałbym chociaż spróbować i pomóc administracji bo @ Endrjuu ♡, sama rady by nie dała :)
5. Co przemawia za tym, żeby Cię przyjąć? (prosimy o dłuższą wypowiedź): To tak, 1 gazetkę napisałem w szkole w 3 klasie, fajnie mi wyszła, podobała się innym, ale stwierdziłem, że nie będę tworzył gazetek w takim wieku, więc wolałem dorosnąć i spróbować pisać więcej gazetek. Mam zdolności, lubię być redaktorem, lubię robić to co kocham, mam plany jak urozmaicić redakcję, cóż okażę się dopiero, jak mi się uda trafić na rangę redaktor. Lubię poznawać nowych ludzi, pośmiać się z nimi, nie lubię kłótni, z nie którymi ziomkami już się tutaj porozumieliśmy xd i jakoś to idzię :)
6. Posiadasz jakieś doświadczenie w tej dziedzinie? (gazetka szkolna, blog itp.): tak jak wspomniałem wyżej, pisałem gazetkę szkolną, ale tylko raz w 3 klasie i chciałbym do tego powrócić ^^

7. Próbny materiał:

Jeśli chodzi o posty, będzie ich z czasem więcej w 1 dniu ^^

Edytowane przez HaQ4Rr

Jeżeli będzie więcej takich artykułów to czemu nie? Na razie małe tak

+Wiek

-Staż

+Dobry artykuł

-Mało wpisów itp...

+Dobre pomysły

Edytowane przez BialyOgien

Jestem za tym żeby dać szansę na okres próbny, tak jak drugiemu koledze.

Te posty i staż no nie zadowalają, ale widzę, że masz chęci więc jestem w stanie ci uwierzyć, że mnie nie zawiedziesz :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Przed rozpoczęciem przeglądania strony prosimy o zaakceptowanie Warunki użytkowania oraz Polityka prywatności.