Cremaster Opublikowano 24 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2018 (edytowane) No to lecimy! Część druga już na was czeka! Tym razem na celowniku - biały ogień na forum @ BialyOgienJest to gracz na steamie Jeszcze dodam, że jeśli macie jakieś podejrzenia możecie mi napisać na pw, chętnie zobaczę co w trawie piszczy 1. Twój Nick: Cremaster 2. Nick OSKARŻONEGO: "Cziter] BialyOgien 3. IP/STEAM ID OSKARŻONEGO:STEAM_0:1:152075350 4. Nazwa serwera: Only dd2 5. Link do demka:http://d1.hltv.org.pl/srv53507/HLTV-1811241858-de_dust2.dem.zip 6. Data i godzina zdarzenia: 23:11 18:58-19:19 7. Rodzaj wspomagacza: Wallhack 8. Rozpiska demka: 0:35-1:00 no fajnie się tam patrzy przez ścianę, wcelowanie pros i reakcja też kozak 1:40 oo jakie śmieszne zatrzymanie kolega się skrada nic nie tupie to trzeba się wcelować 1:45 dobra poszli na ct to zrobie im plecy, zatrzymam się i zeskanuje teren z wh xD 5:45 "ide albo nie ide" poszli se to wbijam z kosą i robie plecy xD pozniej oczywiscie na kosie bo wiadomo, że była tam dwójka 6:51 biegne sobie na kosie bo typ jest plecami 7:00 modelowo leci 7:10 również modelowo, od razu mierzł go przez bramę wbijając na bs;a 7:30 dla mnie to dziwnie wygladalo xD to wolne zbliżanie się celownika w stronę przeciwnika 7:40 co on robi xD jak biegnie na pewniaka 13:05 pierwszego zabił normalnie, drugiego zabił modelowo na wh nie widział a strzelał 19:40 szybki jest z tym strzelaniem No i super! oto też chodzi w tej serii. Możemy również zauważyć żałosne bronienie się przed banem Mordo dzieki temu ta seria daje mi tyle śmiechu, że nie potrzebuje narkotyków Edytowane 24 Listopada 2018 przez Cremaster 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dayloos Opublikowano 24 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2018 (edytowane) Już sprawdzam 0:35-1:00 Co ty tu widzisz dziwnego? XDDD 1:40 Zatrzymałem się chyba jak normalny gracz wyczekując/Nie rashując 1:45 Tego też nie rozumiem o co chodzi w tej akcji dokładnie wszystko słychać jak idą to ct 5:45 Dostałem info że wbijają b przecież xddd 6:51 Skąd miałem wiedzieć że jest plecami? A biegłem na kosie żeby się szybko móc skryć 7:00 Jakie modelowo, wychyliłem patrząc się na tego zielonego boxa, widać dopiero jak zjechałem celownikiem w dół 7:10 Nawet przez sekunde nie namierzyłem przez bramę na przeciwnika tylko wychyliłem wcelowany w bs'a 7:30 Yyy? Brałeś coś? 7:40 Jakiego pewniaka? Jakbym biegł na pewniaka to kosa w ręce i biegniem xddd 13:05 2 zwykłe kille, nic dziwnego w tym nie ma kolejna akcja która jest do kosza. 19:40 Chyba ci chodzi o 19:25 gdzie skanowałem scianę, lub rozchodzi ci się o to gdzie gadałem do swojego żeby mnie podleczył Oki zwróćmy uwagę że wydałem hajsik na bocika, oraz rangę więc po co mi to tracić. No i w dodatku mam steama gdzie trudno znaleźć jakiegoś cheata, proszę cię zmień dealera bo ani jedna akcja z wymienionych nie była 'dziwna' Dodam jeszcze że wczoraj sam admin ci zwrócił uwagę że gadasz na każdego że cheatuje kto cie zabije Chce aby moim demkem się zajął @ Rickkkżeby nie stracić tylko hajsu wydanego Edytowane 24 Listopada 2018 przez BialyOgien 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cremaster Opublikowano 25 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2018 Up czekam na ustosunkowanie się do dema przez członków ub team. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dayloos Opublikowano 25 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2018 1 minutę temu, Cremaster napisał: Up czekam na ustosunkowanie się do dema przez członków ub team. Każdy to widział Dałeś akcje gdzie niby tylko modelowo wychylałem, nic ciekawego bo w 90% nawet celownik nie był na przeciwniku. Niezły "Pomocnik UBT" 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plaga Opublikowano 25 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2018 Ja nie wiem po co ty to robisz? Tylko zaśmiecasz dział. Jak masz zgodę na to ok Opiekuna UBT @ Rickkk lub od właścicieli forum @ Fixen ♡ & @ Endrjuu ♡ to się nie będę czepiał 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cremaster Opublikowano 25 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2018 Każdy ma zgodę na napisanie zgłoszeie niezależnie od rangi, to ze mam tą rangę nic nie znaczy. Rzucacię się tak tylko po to żeby chronić gościa a pewnie nawet dema nie obejrzeliście.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rickkk Opublikowano 25 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2018 (edytowane) Oczywiście zgloszenie będzie sprawdzone przez czlonków UBT, jezeli werdykt nie bedzie pasowal prosze odwolac sie od decyzji wtedy sprawą zajeme się osobiście ja, i to ja bede mial ostatnie zdanie na ten temat. Jezeli jest to gracz steam, UBT zobowiazane jest sprawdzić te osobe w dwójce. @ Cisuś ♡ @ GrZ3SiU @ Tryto.@ CzarnyOgien @ Varg Edytowane 25 Listopada 2018 przez Cisuś ♡ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dayloos Opublikowano 25 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2018 (edytowane) 2 godziny temu, Varg napisał: Ja nie wiem po co ty to robisz? Tylko zaśmiecasz dział. Jak masz zgodę na to ok Opiekuna UBT @ Rickkk lub od właścicieli forum @ Fixen ♡ & @ Endrjuu ♡ to się nie będę czepiał Sprawdź demko bo czekam xd @ Varg Edytowane 25 Listopada 2018 przez BialyOgien Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takkar Opublikowano 26 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2018 (edytowane) 13 godzin temu, Varg napisał: Ja nie wiem po co ty to robisz? Tylko zaśmiecasz dział. Jak masz zgodę na to ok Opiekuna UBT @ Rickkk lub od właścicieli forum @ Fixen ♡ & @ Endrjuu ♡ to się nie będę czepiał Jak @ Cremasternapisał, zgłoszenie może złożyć każdy Bez sensu jest zbędne spamowanie I "obrona swoich", seria bardzo ciekawa i bardzo dużo wnosząca do działu UnBan Team'u. @ Cremasterw bardzo dobry sposób pokazał że nie ważne jaką rangę ma podejrzany. Sprawiedliwość sięgnie wszystkich. Edytowane 26 Listopada 2018 przez Takkar 1 2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzarnyOgien Opublikowano 27 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2018 Powiem tak ,że oglądałem demko i wydaję się czysty. Sprawdzałem te momenty co napisał Crewmaster, wydawały się dziwne ,ale nic nie było. Czekam tez na wypowiedzi innych członków UBT!! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cremaster Opublikowano 27 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2018 @ CzarnyOgien Nie rób sobię żartów i odpowiedz tak jak należy na zgłoszenie. Bądźmy profesjolani, bo to co napisałeś w tym momencie podchodzi pod spam. Twój post nie wnosi nic do tematu, rozpisz czasówki i spróbuj przenanalizować konkretną sytuację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takkar Opublikowano 9 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi