Emzii ♥ Opublikowano 25 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2018 Powód nadania kary: Niepotrzebne udzielanie się Ilość punktów: 1 Osoba udzielająca kary: Cisuś Data otrzymania kary: Środa o godzinie 15:41 Informacja dla użytkownika: §12. W skargach prawo do wypowiedzi posiada: osoba oskarżająca, osoba oskarżona, Administrator sieci, Właściciel bądź Opiekun serwera, osoba z udzieloną zgodą przez osobę zarządzającą danym działem. +1 Wyjaśnienia: Chciałem pochwalić AJNA za złapanie jak dla mnie 100% czystego gracza, oraz wyrazić smutek, że Simba mógł nas tak oszukiwać Coś od siebie: Po prostu nie byłem zaznajomiony z regulaminem, przepraszam za to 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisu ♡ Opublikowano 25 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2018 Warna Tobie zdejmuje, ale zamian przeczytasz sobie regulamin i nie powtórzysz podobnej sytuacji, zgoda? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisu ♡ Opublikowano 25 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi