CzarnyOgien Opublikowano 29 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2018 Powód nadania kary: Prowokowanie Ilość punktów: 1 Osoba udzielająca kary: Takkar Data otrzymania kary: 12 listopad Informacja dla użytkownika: Przepraszam bardzo. Wyjaśnienia: Coś od siebie: Odbiła mi szajba xd sorka mordki ") Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dayloos Opublikowano 29 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2018 (edytowane) Polecam: a prowokujesz/wyzywasz dosyć często... Edytowane 29 Listopada 2018 przez BialyOgien Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fixen ♡ Opublikowano 29 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2018 Apelacja o zdjęcie kary rozpatrzona pozytywnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fixen ♡ Opublikowano 30 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2018 @ndrzej CzarnyOgienzapewne przeczytałeś regulamin, ale wolę przypomnieć. Po wybraniu metody odpracowania, masz 24h na wykonanie pracy. Czas ucieka, więc napisz, jaką metodę wybierasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzarnyOgien Opublikowano 30 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2018 9 minut temu, Fixen ♡ napisał: @ndrzej CzarnyOgienzapewne przeczytałeś regulamin, ale wolę przypomnieć. Po wybraniu metody odpracowania, masz 24h na wykonanie pracy. Czas ucieka, więc napisz, jaką metodę wybierasz. Tą co mam chyba spamer czy wlasna i ona ma to co premium i mg zdjac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fixen ♡ Opublikowano 2 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 W dniu 30.11.2018 o 17:21, CzarnyOgien napisał: Tą co mam chyba spamer czy wlasna i ona ma to co premium i mg zdjac Własna ranga nie ma uprawnień premium. Spamer chatboxa posiada takowe uprawnienia. -1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fixen ♡ Opublikowano 2 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi