Dayloos Opublikowano 29 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2018 (edytowane) Typ grafiki: Sygnatura Rozmiar grafiki: Forum Tematyka: To co moja sygnatura, lub jeżeli DAv zaskoczy może zrobić coś według siebie Napisy: BialyOgien (jezeli to co moja sygnatura to usunac zawodowy bokser i dodać GreenHaze.pl jeżeli jednak podejmie się robienia sygnatury od nowa to jakbym mógł prosić zrobić jakby 2 te same sygnatury jedna z napisem Bialy Ogien a druga z napisem Bialy Ogien i pod tym GreenHaze.pl Format: yyyy nie wiem xd (Tak żeby na forum pasowało) Dodatkowe informacje (kolorystyka, dodatkowe efekty itp.): Według grafika Kontakt: Priv/gg Mam nadzieję że wszystko jasne Edytowane 29 Listopada 2018 przez BialyOgien Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAv Opublikowano 7 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 https://imgur.com/a/le0ivnl Co o tym myślisz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dayloos Opublikowano 7 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 O jezu totalny bóg! Dzięki wielkie mordo Do zamknięcia temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi